reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

dziewczyny ile beziecie mialy srednio gosci? bo mnie przygotowania zaczynaja przerazac (tzn na razie mysli o przygotowaniach)....

reklama
My juz niedługo...
U nas będzie ok.10-12 osób.,a i tak będzie ciasno w "naszym apartamencie':-D

mi tez sie ta 2 bardzo podoba ale ja sie nawet sama nie zabieram za niego bo ja jestem w tej dziedzinie antytalencie niestety :sorry2:pewnie skończy sie na tym ze zamówimy tradycyjny:zawstydzona/y:

U mnie też będzie raczej tort w kształcie "2". No chyba, że czasu mi nie styknie, to kupimy gotowy.
Ale najpierw muszę kupić dużą prostokątną blachę, bo moja się już nie nadaje do użytku.

a u nas będzie bez tortu.....:zawstydzona/y::-( będzie tylko tort z kwiatów a na nim świeczki do zdmuchnięcia.... nie robimy tortu, żeby Hubkowi nie było przykro, że wszyscy zajadaja jego tort a on nie może....
pewnie się znowu uzbiera z 16-18 osób na urodzinki, niby sami najbliżsi, a tyle nas:-D

reklama
Dziewczyny, wymyśliłam, że Milenka na swoje drugie urodzinki dostanie małego kotka, który będzie dorastał razem z nią. Wiem, że zwierzę to nie zabawka, wiem że to wielka odpowiedzialność, miałam przez dobrych kilka lat dwa koty równocześnie i uważam, że życie z kotem pod jednym dachem to super sprawa, uwielbiam koty.
Tylko czy takie dziecko nie jest jeszcze za małe na taki prezent? Jak myślicie :confused::confused::confused:

Do góry