reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

Gosia, ja kolorowe kwiatki (barwione opłatki) kupowałam w Carrefourze, u nas są w stałej ofercie. Na takim stoisku, gdzie są takie pierdoły do ciast, wiórki kokosowe, orzechy itp. Może wielkiego wyboru wzorów nie ma, ale z tego co pamiętam, to były 2 rodzaje (kupowałam na roczek).

u mnie nie ma :no: bo szukałam już ,w kauflandzie były tylko dekoracje świąteczne w lidlu są same płatki czekoladowe :dry:w tesco jeszcze co nie byłam ale nie wiem czy będę mieć okazję jechać :sorry:

reklama
Jak chcesz Gosia, to mogę Ci kupić i wysłać poleconym, tylko najpierw zorientuję się po ile są i zrobię fotki i pokażę Ci jakie są, wtedy zdecydujesz czy jesteś zainteresowana. Chcesz?

można by z tej dwójki zrobić autostradę z samochodami, albo tory z ciuchcią ;-):rolleyes2:
chyba fajnie by to wyglądało :confused:
a może lepiej tort w kształcie samochodu :confused: albo ciuchci :confused:

Jak chcesz Gosia, to mogę Ci kupić i wysłać poleconym, tylko najpierw zorientuję się po ile są i zrobię fotki i pokażę Ci jakie są, wtedy zdecydujesz czy jesteś zainteresowana. Chcesz?
Kasiad szkoda fatygi na mnie :-D ale możesz mi pokazać foteczki i może się zdecyduję ;-) zobaczę jeszcze czy sama nie zrobię bo koleżanka ma mi przysłać barwniki jak jej się uda kupić to coś tam ulepię ;-):tak:

Ale cuda tu zamieszczacie:tak::-D Sama bym chętnie się skusiła no coś takiego dla mojego Vicka, ale nie wiem czy ja dam radę zrobić sama coś takiego:confused: A cukiernie tutaj nie wiem czy by mi coś takiego zrobiły:sorry: Może zapytam przy najbliższej okazji:tak:

Ale cudeńka. Kurcze chyba też o czymś takim pomyślę. Może o Kubusiu Puchatku - tylko czy Milka pozwoli go ruszyć?? Muszę sie zastanowić nad takim tortem.:tak::tak::confused:

Kasiad i Aga dzięki dziś poszperałam po marketach i w końcu dostałam kwiatki z opłatka ale są ;-) nawet dostałam dodatek do bitej śmietany w proszku malinowy kolor rózowy wiec barwnika nie potrzebuję;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry