reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
Ewamat nie zazdroszczę:no::sorry2: Szkoda, że tak jest, ale tak jak pisze Tycia, to taki typ człowieka i tak już ma:baffled: Niestety... To ja w takim razie na swoją teściową nie będę aż tak narzekała:-p

Wolfia ta dekoracja opłatkowa wygląda troszkę inaczej niż na zdjęciu nie jest aż tak zywa :tak: ale ładna :tak:nakładasz ją na tort :tak: ja miałam na roczek zdjęcie Emilki z opłatka ale mi spieprzyli bo je rozbarwili:baffled:

ja kupiłam dekoracje na tort różowe aniołki :tak:

Dajcie dziewczyny pliss:happy2: jakiegoś linka na fajne dekoracje jak macie,ja nic nie moge znależć...a chce jakies zwierzaki,albo auta,albo cokolwiek...moze któras widziała..?

i
Dekoracje cukiernicze - Aukcje internetowe Allegro

Rozalka a jak chcesz autko to kup prawdziwe i ustaw na torciku:tak: u mnie w pracy tak robią że kupują autko czy ciuchcię i robia tory z żelowych pisaków czy autostradę z barwionego marcepanu i ustawiają zabawę na torach czy autostradzie :tak:

ja kupiłam Emilce laleczkę a duperelkami ozdobię tort przynajmniej coś zostanie na piamiątke po zjedzeniu takiego torcika :tak::tak::tak:;-)

Ostatnia edycja:
i
Dekoracje cukiernicze - Aukcje internetowe Allegro

Rozalka a jak chcesz autko to kup prawdziwe i ustaw na torciku:tak: u mnie w pracy tak robią że kupują autko czy ciuchcię i robia tory z żelowych pisaków czy autostradę z barwionego marcepanu i ustawiają zabawę na torach czy autostradzie :tak:

ja kupiłam Emilce laleczkę a duperelkami ozdobię tort przynajmniej coś zostanie na piamiątke po zjedzeniu takiego torcika :tak::tak::tak:;-)

Dzięki dziewczyny.
A z autkiem super pomysł Gosia,widziałam też takie lizaki jak znaki drogowe..:tak:

reklama
Do góry