reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ewamat nie zazdroszczę Szkoda, że tak jest, ale tak jak pisze Tycia, to taki typ człowieka i tak już ma Niestety... To ja w takim razie na swoją teściową nie będę aż tak narzekała
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Chciałam Was zapytać czy wiecie jak sprawują się takie dekoracje opłatkowe:
Opłatkowe Dekoracje MIX wzorów WYPRZEDAŻ (524748461) - Aukcje internetowe Allegro
Bo tak się zastanawiam nad czymś takim albo nad dekoracjami z utwardzonej masy cukrowej:
_fredkae_DEKORACJA PSZCZOLKA MOTYLEK ZOLWIK 3szt (526161630) - Aukcje internetowe Allegro
Jeżeli dam radę to myślę, że też zrobię sama tort dla Victora;-)
Opłatkowe Dekoracje MIX wzorów WYPRZEDAŻ (524748461) - Aukcje internetowe Allegro
Bo tak się zastanawiam nad czymś takim albo nad dekoracjami z utwardzonej masy cukrowej:
_fredkae_DEKORACJA PSZCZOLKA MOTYLEK ZOLWIK 3szt (526161630) - Aukcje internetowe Allegro
Jeżeli dam radę to myślę, że też zrobię sama tort dla Victora;-)
Wolfia ta dekoracja opłatkowa wygląda troszkę inaczej niż na zdjęciu nie jest aż tak zywa ale ładna nakładasz ją na tort ja miałam na roczek zdjęcie Emilki z opłatka ale mi spieprzyli bo je rozbarwili
ja kupiłam dekoracje na tort różowe aniołki
ja kupiłam dekoracje na tort różowe aniołki
agusia9915
Matka wariatka
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe AllegroDajcie dziewczyny pliss jakiegoś linka na fajne dekoracje jak macie,ja nic nie moge znależć...a chce jakies zwierzaki,albo auta,albo cokolwiek...moze któras widziała..?
i
Dekoracje cukiernicze - Aukcje internetowe Allegro
Rozalka a jak chcesz autko to kup prawdziwe i ustaw na torciku u mnie w pracy tak robią że kupują autko czy ciuchcię i robia tory z żelowych pisaków czy autostradę z barwionego marcepanu i ustawiają zabawę na torach czy autostradzie
ja kupiłam Emilce laleczkę a duperelkami ozdobię tort przynajmniej coś zostanie na piamiątke po zjedzeniu takiego torcika ;-)
Ostatnia edycja:
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
i
Dekoracje cukiernicze - Aukcje internetowe Allegro
Rozalka a jak chcesz autko to kup prawdziwe i ustaw na torciku u mnie w pracy tak robią że kupują autko czy ciuchcię i robia tory z żelowych pisaków czy autostradę z barwionego marcepanu i ustawiają zabawę na torach czy autostradzie
ja kupiłam Emilce laleczkę a duperelkami ozdobię tort przynajmniej coś zostanie na piamiątke po zjedzeniu takiego torcika ;-)
Dzięki dziewczyny.
A z autkiem super pomysł Gosia,widziałam też takie lizaki jak znaki drogowe..
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No właśnie,tez zuważyłam.Szulkam u nas sklepu z dekoracjami,ale nie ma ....drogie te dekoracje na allegro
normalnie to one są 50% tańsze (nie licząc przesyłki)
Chyba na hale skikne w weekend.
reklama
http://advisage.pl/marta/torcik.jpg podoba mi się taka dwójeczka http://advisage.pl/marta/torcik.jpg
Podziel się: