reklama
agusia9915
Matka wariatka
jako torta (zrobimy podmianke mała dla solenizanta)galaretka łobojetnie jaka zginie migusiem;-):-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja pewnie tort zrobię sama, podoba mi się taki tort w kształcie księżniczki, ale myślę, że Oliwce byłoby żal, jakbyśmy ją zaczęli kroić ;-)
He,u znajomej tak było płakała strasznie,że jej "sukienkę popsuli'
Ja zrobię sama,tylko fajnych ozdób szukam...
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ja tort też zamierzam zrobić sama. Ozdoby już nawet mam na oku. No i jeszcze pomyślałam,że zamiast robić tradycyjną posiadówkę i że z gości to tylko będzie moja siostra z chłopakiem, zamówimy sobie stolik gdzieś w jakimś miejscu zabaw dla dzieci (tort weźmiemy ze sobą). Będzie okazja, żebyśmy wszyscy wyszaleli.
Ostatnia edycja:
ja raz zrobiłam Emilce kanapkę w kształcie kotka i płakała biedulka jak bóbr jak mu się buzia z ketchupu rozmazałaJa pewnie tort zrobię sama, podoba mi się taki tort w kształcie księżniczki, ale myślę, że Oliwce byłoby żal, jakbyśmy ją zaczęli kroić ;-)
agusia9915
Matka wariatka
a smiełyscie sie ze mnie (nie wszystkie)jak pisałam o płaczu gdy zjadano torta ze zdjeciem
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
My własnie z Misia szukamy dla niej torta.Kondzio moze bedzie mial z Tubisiami;-)
Zdjęcia użytkownika pankiewiczj w Fotosik.pl, Strona 15 z 18
Zdjęcia użytkownika pankiewiczj w Fotosik.pl, Strona 15 z 18
agusia9915
Matka wariatka
Tycia bardzo fajny:-)
ja się nie śmiałama smiełyscie sie ze mnie (nie wszystkie)jak pisałam o płaczu gdy zjadano torta ze zdjeciem
Tycia śliczny to jakiś żel na wierzchu tak
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
ja raz zrobiłam Emilce kanapkę w kształcie kotka i płakała biedulka jak bóbr jak mu się buzia z ketchupu rozmazała
a Kuba za pierwszym razem jak miał zjeśc Petitka Misia -Lubisia(przy wyjmowaniu z opakowania odpadła mu noga,ale aferaaaaa była)
Podziel się: