reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

Victora chrzestni w Polsce:sorry2: Przylecieć nie dadzą rady, więc pewnie standardowo będą dziadkowie (męża rodzice), brat męża z rodziną, czyli w sumie 4 osoby dorosłe i dwójka dzieci plus my:blink: Zaczynam się przyzwyczajać, że tak już jest:sorry2: Szkoda, bo mam dużą część rodziny, z którą lubię spędzać czas i rozmawiać w Polsce i widzę się z nimi raz na rok, czasem dwa:sorry2::baffled:

reklama
rany..urodziny Filipa dopiero za spory miesiąc...nie myślałam nawet jeszcze o tym..ale pewnie w górach będziemy wiec nie będzie imprezki...

ja już mam kupioną świeczkę kupiłam jednak ładną dwójeczkę ;-) do tego mała laleczka na torcik :tak: zimne ognie , baloniki ...

może zrobimy własnoręcznie kapelusiki dla wszystkich ale na to mam czas w niektóre rzeczy wolałam już się zaopatrzyć póki były bo ledwo co dostałam zimne ognie

Ostatnia edycja:
a u nas chrzestni bede bo są na miejscu jeden kilka domów dalej :)
a siostra bedzie na 100% bo gdziesz by sie wybrala ;)

ale nie myslalam jeszcze o konkretach, pewnie bedzie skromnie

Konrada chrzesni mieszkaja w naszej miejscowości;-),wiec beda na pewno.Nawet nie patrzylam jak wypadają te drugie urodziny,czy w weekend czy w tygodniu:dry:.

Gdzie mogę dostać barwnik spożywczy ..w tesco lidlu ktoś widział:confused: szczerze mówiąc nigdy nie widziałam tam ale może dlatego że nie szukałam :sorry2:
a potrzebuje zrobić ozdoby z marcepana na tort najpierw chciałam kupić gotowe ale chce sama spróbować zrobić :sorry2:
najwyżej kupię na allegro jak nie znajdę ale wolę jakoś w sklepie boje się że nie dojdą w całości :baffled:

dzięki Kasiad mam już w obserwowanych ;-):tak: R...pojechał do lidla na zakupy ale tam nie ma :no:

zamówię z allegro jak nie znajdę nigdzie ,specjalnie też jeździć i szukać nie będę ale przy okazji jak będę na innych zakupach to zobaczę czy są:tak:

widziałam też u tego sprzedawcy już z marcepanem Zestaw marcepan 200g + BARWNIKI Spożywcze TANIO (519342342) - Aukcje internetowe Allegro

bym nie musiała sama robić ale 200g to chyba mało co :confused: chciałabym 6 małych zwierzaczków :sorry2:

No 200 g to trochę mało masy faktycznie. Może zamówić 2 takie zestawy, tylko wcześniej się dogadaj, żeby inne barwniki dał, no chyba, że nie zależy Ci na innych.
Co do przesyłki, to była bardzo dobrze zabezpieczona, barwniki dotarły w całości, nie musisz się tego obawiać. Tylko nie możesz zamawiać na ostatnią chwilę, bo trochę czekałam, nie aż tak długo, ale napewno nie przyszły na 2 dzień po mojej wpłacie, tylko chyba po 4 dniach, już dobrze nie pamiętam.

reklama
No 200 g to trochę mało masy faktycznie. Może zamówić 2 takie zestawy, tylko wcześniej się dogadaj, żeby inne barwniki dał, no chyba, że nie zależy Ci na innych.
Co do przesyłki, to była bardzo dobrze zabezpieczona, barwniki dotarły w całości, nie musisz się tego obawiać. Tylko nie możesz zamawiać na ostatnią chwilę, bo trochę czekałam, nie aż tak długo, ale napewno nie przyszły na 2 dzień po mojej wpłacie, tylko chyba po 4 dniach, już dobrze nie pamiętam.
jeszcze nad tym myślę czy kupic barwniki czy nie:baffled: chce właściwie tylko czerwony i zielony i masę ale Robert mi mówi że mam kupić jakieś żelki malinki czy jakoś tak i właściwie bym miała bez roboty ewentualnie zamówie biedronki na allegro :tak: już nie będę wymyślać za dużo :ninja2:

Ostatnia edycja:
Do góry