reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
no fakt szybko i mamy już takie pociechy w domu.
u nas jeszcze sporo czasu ale koncepcję przyjęcia już obmyślam w tym roku zgapię z takiego probramu kulinarnego- przyjęcie ala fast food. oczywiście nie pobiegnę do mc donalda po jedzenie tylko zrobię sama ale wszystko podam w opakowaniach właśnie z tego typu restauracji.
tak misię to podobało było na maxa kolorowo
menu to co oni robili to
frytki
szaszłyki z piersi kurczaka
naleśniki z ciasta filo z warzywami
oczywiscie ketchup
cukinia w panierce na chrupko
klopsiki ala lizaki -na patyczku od szaszłyka

i mieli wielki arkusz papieru jako obrus i każdy malował dla siebie tależ dekoracje - no to sobie podaruje :-D

Victor na drugie urodziny jeszcze musi poczekać prawie dwa miesiące, więc jest jeszcze trochę czasu:tak: Przyznam szczerze, że jeszcze o tym nie myślałam, bo przed tym powtórka z "rozrywki" sprzed dwóch lat;-) Jak dobrze pójdzie to będę miała dwójkę solenizantów z lutego;-):-D

Karola widzę że już masz pełen plan ;-)

ja nie szaleje zbytnio i nikogo nie zapraszam tylko zapowiem że mają przyjechać na kawę ;-)i kto chce to przyjedzie a kto nie to nie zaproszeń nie wysyłam :no:

Zaproszeń też nie wysyłam ;-) Ale zapraszam ustnie dziadków i chrzestnych, choć pewnie chrzestny nie dojedzie z Elbląga.

reklama
Zaproszeń nie wysyłam.w ogóle nie wiem,gdzie gości pomiescimy,bo troche nas jest,a mieszkanko małe...a 2 imprez nie chce mi sie robić:baffled:
Jakoś dam rade,mąz ma wtedy wolny tydzien(urlop):tak:

Do góry