reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

rok temu o 23:30 zaczeły mi wody odchodzić a o 8:45 rano juz był na moich rączkach mpoj Szymek jeny aż mam łezki w oku
jaka ja jestem szcześliwa.:-D

reklama
Impreza roczkowa przesunięta na niedzielę. Wydarzyła się tragedia w rodzinie męża, w piątek najprawdopodbniej pogrzeb kuzynki Tomka i nikt nie ma w tej chwili głowy do imprezowania:-(

Witam .Macie fajne pomysły na imprezy dla naszych roczniaków .Ja zamierzam sama upiec tort potem zrobić z niego kształt motyla i przystroić odpowiednio ,Pewnie jakaś sałatka będzie i jeszcze jak starczy kasy to coś na gorąco .Dziś wzięłam zasiłku d/bezrobotnych 215 zł 40 gr .Kupiłam Gabusi mleko i kaszki i starszym pociechom jogurty i potrzebne rzeczy do domu i niewiele zostało:( Urodzinki robimy 1 marca w niedzielę bo wypadają w czwartek a nie wszyscy w czwartek mogą przybyć .Osób nie za wiele bo naszą Gabrysię trzymali do chrztu nasi przyjaciele (rodzina nie chciała:( )Jestem dobrej myśli ,ze wszystko będzie o.k.

roczek roczek i po roczku

a tyle bylo stresu no i do tego te poczatki zapaleniu plucek oj oj oj juz imprezka wisiala na ostatnim włosku a jednak sie udało. Szymek był zachwycony dekoracjami aż piszczał no i dzieki temu spokojnie robilismy inhalacje bo sie patrzył na lampiony :-D
to fotki stołu i pokoju a torcik wkeję jutro.
no i oczywiscie co wybrał no co??????????????????????????????????????
kieliszek a jak profesjonalnie go przyłożył do buzi :szok::szok::szok: później był różaniec ( kolorowy ) no i kasa ale 5 zł zostawił wybrał zdecydowanym ruchem 100zł :tak: a ksiązkę to wywalił daaaaaaleko.
tort to raczej mnie nim nakarmił ( szkoda że nie potrafię jeszcze obsługiwać mojego programu do obrobienia filmu to bym go wkeiła- ale przyjdzie na to czas).
no i Szymek bo niedzielnej zabawie prezentami padł ale zbiorcze zdjęcie wkeje jutro na prezenty zobaczycie jaki samochód dostał coś dla małego faceta ;-)

cd.przy okazji widać pokoik choć mój mąż stwierdziłże trochę za dziewczęczy jest. :baffled::confused:

Super zdjęcia Karola,a mały jak slicznie spi roczniaczek!Pokój w ogóle nie wydaje mi sie dziewczęcy.W ogóle to nie lubie podziałów na płeć(no chyba,ze przeważa kolor różowy)i w pokoju Kuby jest wiele słonecznych kolorow(żółty,pomarańczowy) i zielony.:tak:Na typowo męskie gadzety(typu samochody,czy motory)przyjdzie czas.:tak:

Mi też się pokój bardzo podoba :tak: I też nie sądzę, że jest dziewczęcy :no:
Szkoda, że Oliwce nie mogę tak pokoju przystroić, no, ale niestety nie ma własnego pokoju :-(

Kondzio tez jeszcze nie ma wlasnego pokoiku:no:.Dopiero jak wyszykujemy poddasze,to dzieciaki pojda na gore,bo tam zrobimy im 3 pokiki,jakas łazienke i maly aneks kuchenny prawdopopodobnie:tak:.Jacek sam tam dlubie,bo nie chce placici fortuny fachowcom.Chcieli od nas okolo 10 tys,lae skad je wziac?:no:.Wolimy wydac te pieniadze na materialy:confused:.
Nawet nie wiecie jakbym chciala,zeby dzieciaki mialy swoje pokoje:sorry2:,one tez:sorry2:.

Karola,dekoracje super i swietny pokoik:tak:.Szymek zmeczony po imprezce usnal?;-)

reklama
no to było na drugi dzien od rana walczyłz zabakami i padł zrobiłam mu posłanie na ziemi w koncu kiedys przyjdzie czas ze tam bedzie spał wiec to byłą premiera.
a co do pokoju to fakt mam ze jest fajna sprawa bo zabawek nie mam wszedzie a i szymek ma gdzie kursowac od nas sypialni do swojego pokoju dzieli nas maluśki przedpokoik może 1m.

no starałam się by było dziecinnie i było duuuużo soku bo tak będzie już co roku.

Do góry