reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Witam .Macie fajne pomysły na imprezy dla naszych roczniaków .Ja zamierzam sama upiec tort potem zrobić z niego kształt motyla i przystroić odpowiednio ,Pewnie jakaś sałatka będzie i jeszcze jak starczy kasy to coś na gorąco .Dziś wzięłam zasiłku d/bezrobotnych 215 zł 40 gr .Kupiłam Gabusi mleko i kaszki i starszym pociechom jogurty i potrzebne rzeczy do domu i niewiele zostało Urodzinki robimy 1 marca w niedzielę bo wypadają w czwartek a nie wszyscy w czwartek mogą przybyć .Osób nie za wiele bo naszą Gabrysię trzymali do chrztu nasi przyjaciele (rodzina nie chciała )Jestem dobrej myśli ,ze wszystko będzie o.k.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
roczek roczek i po roczku
a tyle bylo stresu no i do tego te poczatki zapaleniu plucek oj oj oj juz imprezka wisiala na ostatnim włosku a jednak sie udało. Szymek był zachwycony dekoracjami aż piszczał no i dzieki temu spokojnie robilismy inhalacje bo sie patrzył na lampiony
to fotki stołu i pokoju a torcik wkeję jutro.
no i oczywiscie co wybrał no co??????????????????????????????????????
kieliszek a jak profesjonalnie go przyłożył do buzi później był różaniec ( kolorowy ) no i kasa ale 5 zł zostawił wybrał zdecydowanym ruchem 100zł a ksiązkę to wywalił daaaaaaleko.
tort to raczej mnie nim nakarmił ( szkoda że nie potrafię jeszcze obsługiwać mojego programu do obrobienia filmu to bym go wkeiła- ale przyjdzie na to czas).
no i Szymek bo niedzielnej zabawie prezentami padł ale zbiorcze zdjęcie wkeje jutro na prezenty zobaczycie jaki samochód dostał coś dla małego faceta ;-)
a tyle bylo stresu no i do tego te poczatki zapaleniu plucek oj oj oj juz imprezka wisiala na ostatnim włosku a jednak sie udało. Szymek był zachwycony dekoracjami aż piszczał no i dzieki temu spokojnie robilismy inhalacje bo sie patrzył na lampiony
to fotki stołu i pokoju a torcik wkeję jutro.
no i oczywiscie co wybrał no co??????????????????????????????????????
kieliszek a jak profesjonalnie go przyłożył do buzi później był różaniec ( kolorowy ) no i kasa ale 5 zł zostawił wybrał zdecydowanym ruchem 100zł a ksiązkę to wywalił daaaaaaleko.
tort to raczej mnie nim nakarmił ( szkoda że nie potrafię jeszcze obsługiwać mojego programu do obrobienia filmu to bym go wkeiła- ale przyjdzie na to czas).
no i Szymek bo niedzielnej zabawie prezentami padł ale zbiorcze zdjęcie wkeje jutro na prezenty zobaczycie jaki samochód dostał coś dla małego faceta ;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Super zdjęcia Karola,a mały jak slicznie spi roczniaczek!Pokój w ogóle nie wydaje mi sie dziewczęcy.W ogóle to nie lubie podziałów na płeć(no chyba,ze przeważa kolor różowy)i w pokoju Kuby jest wiele słonecznych kolorow(żółty,pomarańczowy) i zielony.Na typowo męskie gadzety(typu samochody,czy motory)przyjdzie czas.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Kondzio tez jeszcze nie ma wlasnego pokoiku.Dopiero jak wyszykujemy poddasze,to dzieciaki pojda na gore,bo tam zrobimy im 3 pokiki,jakas łazienke i maly aneks kuchenny prawdopopodobnie.Jacek sam tam dlubie,bo nie chce placici fortuny fachowcom.Chcieli od nas okolo 10 tys,lae skad je wziac?.Wolimy wydac te pieniadze na materialy.
Nawet nie wiecie jakbym chciala,zeby dzieciaki mialy swoje pokoje,one tez.
Nawet nie wiecie jakbym chciala,zeby dzieciaki mialy swoje pokoje,one tez.
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no to było na drugi dzien od rana walczyłz zabakami i padł zrobiłam mu posłanie na ziemi w koncu kiedys przyjdzie czas ze tam bedzie spał wiec to byłą premiera.
a co do pokoju to fakt mam ze jest fajna sprawa bo zabawek nie mam wszedzie a i szymek ma gdzie kursowac od nas sypialni do swojego pokoju dzieli nas maluśki przedpokoik może 1m.
no starałam się by było dziecinnie i było duuuużo soku bo tak będzie już co roku.
a co do pokoju to fakt mam ze jest fajna sprawa bo zabawek nie mam wszedzie a i szymek ma gdzie kursowac od nas sypialni do swojego pokoju dzieli nas maluśki przedpokoik może 1m.
no starałam się by było dziecinnie i było duuuużo soku bo tak będzie już co roku.
Podziel się: