reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
no torciki cudne :tak::tak:, my też już po urodzinkach a były takie torty
pierwszy dla sobotnich gości

a drugi na chrzest i roczek w niedzielę

obie imprezki się udały, Lenka w kościele była spokojna, gdyby nie woda która wleciała do oka :no::angry: wtedy była chwila niezadowolonia, a poza tym super co widać ponieżej:

a teraz kilka zdjęć z godziny 17.00 - 23 luty 2008 (równy ROCZEK)

i teraz niedzielny roczek i chrzciny :tak:

mój chrześniak (siostry syn) ze swoją chrześnicą :-)

z moją mamą

no ale Was zasypałam zdjęciami :szok::szok: (ale mam teraz chwilkę bo Lenka śpi i jestem na jednodniowym urlopie :-))

no jeśli chodzi o prezenty to oczywiście szczeniaczek (jak się go ścisza, bo na kartonie jest napisane regulacja głośności ale nie wiem gdzie i czy można go wogole wyłączyć?), telefonik z fishera, taka torebeczka co ma na zdjęciu - gra i cuduje, łańcuszek, medalik, kolczyki, ubranka no i wiadomo kasiorka :-):-):-)
ja jestem zadowolona, Lenka raczej też :tak:

Zasypuj fotami zasypuj,Lenka jest urocza.Iśliczna sukienusia.
A szczeniaczka ścisza sie tam,gdzie sie wkłada baterie,z tyłu pod rzepami na górze,po prawej stronie.:tak:

Dziewczyny jestem pod wrażeniem Waszych pieknych tortów i mam pyatnie skąd miałyscie takie ładen ozdoby??? Żabki, biedroneczki, pociąg???my na niedziele sie szykujemy!!!

reklama
stanki3 moje ozdoby były z internetu od pani z gdanska czekałam 2 dni i miałam je w domciu ( zreszta wiele innych tez kupiłam na inne okazje)
no nasz szczeniaczek to nawet czasem w nocy sam zaśpiewa coś :baffled: bo spadnie np. na łapkę lub czerwony nosek- ale tak ogólnie to Szymek go raczej omija jakos nie jest to dla niego rewelacja woli rolke z tektury po reczniku papierowym.:-D:-D:-D

Do góry