reklama
agusia9915
Matka wariatka
Dziś już mija pierwszy roczeka
na mej głowie pierwszy loczek
więc zapraszam Was do siebie
zabawimy się jak w niebie
Będzie tort a na nim świeczka
uśmiechnięte me usteczka
oprócz tortu mnóstwo soku
i tak bedzie juz co roku`
na mej głowie pierwszy loczek
więc zapraszam Was do siebie
zabawimy się jak w niebie
Będzie tort a na nim świeczka
uśmiechnięte me usteczka
oprócz tortu mnóstwo soku
i tak bedzie juz co roku`
agusia9915
Matka wariatka
idzie misio...idzie słonik...
idzie lalka...no i konik...
wszyscy razem z balonami...
z najlepszymi życzonkami...
bo to dzień radosny wielce...
mam już jeden roczek więcej..
idzie lalka...no i konik...
wszyscy razem z balonami...
z najlepszymi życzonkami...
bo to dzień radosny wielce...
mam już jeden roczek więcej..
agusia9915
Matka wariatka
Na polanie pośród kwiatow mają pszczółki restaurację, tam śniadanie swe zjadają, smaczny obiad i kolację. W tę sierpniową ciepłą porę głód im nigdy nie doskwiera, piją nektar z kwiatów polnych bez rachunków i kelnera W restauracji święto będzie, ciasto i sok z żurawiny Bo Martusia zaraz właśnie tam obchodzi urodziny.
Idzie misio, idzie konik, pisek, żaba, no i słonik. Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce, Masz już jeden roczek więcej !
Idzie misio, idzie konik, pisek, żaba, no i słonik. Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce, Masz już jeden roczek więcej !
Część zakupów już zrobiona, resztę jutro porobię, przygotowywać będę w sobotę wszystko sama, tzn bez Tomka, bo wyjeżdża do Łodzi, ale mam nadzieję, że dzieciaki mi pomogą.
Tomek chce, żeby oprócz normalnego tortu zrobić taki mały dla Oliwki, żeby mogła go mieć tylko dla siebie. Kupił już nawet na tę okazję specjalny śliniak z rękawami.
Tomek chce, żeby oprócz normalnego tortu zrobić taki mały dla Oliwki, żeby mogła go mieć tylko dla siebie. Kupił już nawet na tę okazję specjalny śliniak z rękawami.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no widze ze tata podpatrzył moj pomysł na indywidualny tort dla jubilata no i racja niech sie dzieciaki taplaja krusza brudza- wszystko pod kontrola to w koncu ten najwazniejszy dzien
dzis mam urodziny to wazny dzien raz na rok tylko raz - to taka piosenka z BabyTV
dzis mam urodziny to wazny dzien raz na rok tylko raz - to taka piosenka z BabyTV
Dziweczęta jakie przedmioty kładziecie dzieciaczkom do wyboru?wiem,że niektórzy piszą na karteczkach(np. książka,pieniążek itd)i chowają pod filiżanki,a inni normalnie układają przedmioty obok siebie w szeregu i dziecko wybiera
reklama
Podziel się: