reklama
Tak sobie myślę (większość moich gości wychodzi przed 19tą, bo i rodzice moi i teściowie i chrzestny Oliwki) że chyba jednak zamiast kolacji i ciasta, zrobię obiad i ciasto. Dłużej zostanie tylko chrzestna z rodziną, a więc dla nich w porze kolacyjnej postawię mięsa, które zostaną z obiadu, wędliny, pomidory i zrobię jakąś jedną sałatkę i tyle.
Od prabaci Oliwka dostanie taką księgę:
Księżniczki. Najpiękniejsze baśnie (296583357) - Aukcje internetowe Allegro
Mówię Wam, śliczna rzecz dla dziewczynki. Wszystkie kartki sztywne, wykonanie super, 56 stron, gruba na ponad 5 cm Na wierzchu lusterko do przeglądania się.
Od prabaci Oliwka dostanie taką księgę:
Księżniczki. Najpiękniejsze baśnie (296583357) - Aukcje internetowe Allegro
Mówię Wam, śliczna rzecz dla dziewczynki. Wszystkie kartki sztywne, wykonanie super, 56 stron, gruba na ponad 5 cm Na wierzchu lusterko do przeglądania się.
chyba czas najwyższy zacząć coś myśleć...
kurcze na ten moment to mi się po prostu nie chce... szczególnie jak sobie pomyślę o komentarzach mojego teścia bleee
ale cóż, trzeba zacisnąć zęby i tyle - w końcu to wyjątkowy dzień przede wszystkim dla Patrycji no i dla mnie ;-)
kurcze na ten moment to mi się po prostu nie chce... szczególnie jak sobie pomyślę o komentarzach mojego teścia bleee
ale cóż, trzeba zacisnąć zęby i tyle - w końcu to wyjątkowy dzień przede wszystkim dla Patrycji no i dla mnie ;-)
mysia23
mama dwójeczki
wytłumacz tak ;-):
Aga, niby tak, dla mnie to ważne, ale reszta mojej rodziny to troche sceptycznie do tego podchodzą..nie mam wyboru zbytnio..wytrzymam, dam rade, później co powiem w moim domu - bedzie świete
mysia23
mama dwójeczki
Tak sobie myślę (większość moich gości wychodzi przed 19tą, bo i rodzice moi i teściowie i chrzestny Oliwki) że chyba jednak zamiast kolacji i ciasta, zrobię obiad i ciasto. Dłużej zostanie tylko chrzestna z rodziną, a więc dla nich w porze kolacyjnej postawię mięsa, które zostaną z obiadu, wędliny, pomidory i zrobię jakąś jedną sałatkę i tyle. .
Też sie juz nad tym zastanawiałam, nie miałam opcji zrobienia imprezy, ale samo z siebie wyszło i trudno..a może i dobrze...tylko nie wiem co lepiej, czy w niedziele czy w sobote, bo właściwe urodzinki wypadają w czwartek..jak w sobote to kolacja i ciasto, jak w niedziele to kawa i obiad..i Tomek też mi nie umie doradzić, mama nic nie powiedziała..zastanawiam sie czy ona życzy sobie mieć imprezę w domu
agusia9915
Matka wariatka
ja bym zrobiła w czwartek mniej alkoholu pójdzie
na drugi dzien do pracy trzeba isc;-);-);-)
mysia23
mama dwójeczki
ja bym zrobiła w czwartek mniej alkoholu pójdzie
dobre, w sumie to nic nie pojdzie, bo nikt nie przyjedzie w ten dzień...a impreza postanowiona - w niedziele...też mało % pójdzie...heheh
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
nuśka, przepis na 3 bita znalazłam, więc nie męcz mamy;-)
Podziel się: