reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Upadki, siniaki i guzy

Z Bartkiem mam niestety złe dowiadczenia:sorry:
Scarlet ... a jakie? ... jeśli możesz napisać, bo ja też słyszałam, że buty Bartek są bardzo dobre dla maluszków, które zaczęły chodzić ... a teraz to sama nie wiem co sądzić :blink:, no i chcieliśmy w przyszłości takie właśnie kupić ...

reklama
Kochane, ja już pytałam swojej kuzynki która jest ortopedą jakie buty są najlepsze do nauki chodzenia.Poleciła mi buty firmy GUCIO. Są lekkienie tak jak inne buty, mają twardy napiętek i dobrze trzymają nóżkę

No dobra,tylko gdzie je można kupić?Ja np. mieszkam w Opocznie i tu nie ma żadnego sklepu typu np. Bartek czy Gucio.Czy najblizszym miastem będzie łódź?

reklama
Nocka,do pierwszych krokow nie wsadza sie nogi malca do usztywnianych butow,kazdy ortopeda ci to powie.Najlepiej gola stopa lub skarpetka.Sztywne buty jak dziecko juz sztywno chodzi a nie bada teren pod nogami.To deformuje stope dodatkowo.
Jezeli chodzi o firme bartek,to tak ale trzeba uwazac,zeby buty byly dobrze wyprofilowane,bo mnie sie przytrafilo kupic starszemu buty zle wyprofilowane,byly lekko zdeformowane,ale to wyszlo dopiero w trakcie chodzenia,po tygodniu.Takia dobra marka a takie wpadki jej sie przytrafiaja.Czyzby robienie dobrych butow nie bylo juz takie oplacalne i zaczely sie kombinacje?

Do góry