reklama
astrid gratulacje dla bartusia:-)
zuzka zaczyna się puszczać , ale chodzeniem tego nazwać nie mogę
brawo!
topoleczka
Fanka BB :)
My też gratulujemy:-)
Tymcio na razie jeszcze sam nie chodzi, choć czasami się puszcza i stoi chwilkę. No i trochę więcej gada po swojemu: baba, kika i entuzjastyczne aaaaaaa na kota
Tymcio na razie jeszcze sam nie chodzi, choć czasami się puszcza i stoi chwilkę. No i trochę więcej gada po swojemu: baba, kika i entuzjastyczne aaaaaaa na kota
F
Fiołek2010
Gość
a ja czytam jak wasze pociechy gadają i się dołuje...Fioclia nei chce gadac;( naśladuje tylko odgłosy zwierząt ale z gadaniem cos przystopowała ostatnio i mówi tylko papa a gadała już tata, baba...
topoleczka
Tymek mówi bez zrozumienia niestety, chociaż wydaje mi się, że "mama" kilka razy powiedział już ze zrozumieniem. Ogólnie coraz więcej nawija sam do siebie w swoim języki.
margolia
Zaangażowana w BB
mój maluszek co prawda fizycznie ekstra....ale z gadaniem to ciężko...mówi oczywiście mamamamama jak chce cycka a poza tym mówi/robi tylko brum brum brum na wszystko ale w szczególności jak widzi auto i to cały jego repertuar ;-)
ja wychodzę z założenia że albo dzieci szybko gadają albo szybko chodzą raczej nie zauważyłam żeby obydwa aspekty szły razem równo ;-)
poza tym w ogóle nie chce się bawić ciągle chce chodzić ;-)najlepiej uczepiony mamy nogi
ja wychodzę z założenia że albo dzieci szybko gadają albo szybko chodzą raczej nie zauważyłam żeby obydwa aspekty szły razem równo ;-)
poza tym w ogóle nie chce się bawić ciągle chce chodzić ;-)najlepiej uczepiony mamy nogi
Pasibrzuch
Gratulacje dla zdolnych maluchów!
My dopiero od 2 dni raczkujemy, na razie jeszcze wychodzi to małej niezgrabnie.
Poza tym gaduła jest straszna, ostatnio na topie dul dul i to to
My dopiero od 2 dni raczkujemy, na razie jeszcze wychodzi to małej niezgrabnie.
Poza tym gaduła jest straszna, ostatnio na topie dul dul i to to
reklama
Podziel się: