reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
U nas kolejna ciekawa umiejętność - kiedy biorę Laurę spowrotem do domu muszę wspiąć się na 3 piętro - mała jak tylko zaczynamy się wspinać - zaczyna sapać i mówić Ufff, uff. Wzięło się stąd że czasami niedość że ją niosę to jeszcze zakupy i czasami jest mi ciężko i stękam :-) W sumie śmiesznie to wygląda - ona na rękach ja idę po schodach i obie sapiemy...

Gratki dla zdolniachów

Zuzia niezła kombinatorka mój to tylko idzie do psa i cap za sierść i wyrywa garściami

Dominik za to załapał że jeden środkowy guzik w telefonie włącza światełko ....w nocy miał dziś zabawę co zgasło światełko nadusił guzik i się zapalało ;)

Czechow, to Ty już sapać nie musisz. Laura Ci pomaga. :-D
Malwina, świetny filmik. Pies prawie zszedł na zawał.;-)

u nas króluje słowo "pa pa", jak mówie że wychodzimy na spacerek to Fiolcia do psa mówi "pa pa", jak sięgam po torebkę to mówi do mnie "pa pa "bo kojarzy ze jak biorę torebkę to wychodzę. skojarzyła tez ze jak ktos dzwoni domofonem to się mówi "halo" a potem ktoś pojawi asie w drzwiach, dzis jak nie zadzwoniłąm to pokazywała na domofon i zła była.
poza tym powtarza pierwszą sylabę wyrazów i tak
kaczka jest ka
kogucik jest ko
odkurzacz jest ku od kuziu kuziu

Malwina, filmik super!
D
Czechow, chciałabym to usłyszeć :-

Ja dzisiaj się bardzo ucieszyłam, bo od kilku dni pokazywałam Fafli, że pieska się głaszcze, a nie wyrywa się sierść i dzisiaj po raz pierwszy głaskała :-)

No i chyba ominie nas raczkowanie, bo coraz częściej widzimy, że mała chyba zbiera się do stawania.

Beti u nas papa też do wszystkiego robi i na przywitanie:)))))

Pasi to ja na korepetycje do Ciebie się zapisuje, bo cały czas pokazuje że kotka sie głaszcze delikatnie a nie wyrywa garśc futra a on w zamian postanowił ciągnąc za uszy i wkładac palce do oczu, az podziwiam mojego kota że jak mu sie znudzi ta "zabawa" to mruknie coś młodemu w twarz i sobie dumnie odchodzi;)
... mój "Bonifacy" ma już 14 lat to byle młodzik mu rytmu dnia nie zakłuci;)

Zuzia jest super!!!!
Moja M ostatnio jak tylko usłyszy jakąs melodię to zaczyna "tańczyć" - czyli hopać się na nóżkach :)

reklama
becka Fiolcia tez uwielbia pic z kubeczka a jak juz si enapije tyle ile chce to nabiera wody w usta i parska z całej siły;-)

a dzis doszły nowe słówka- siii (na gorące) i brrrr( na zimne).

no i panna mi sie strasznie rozgadała, dzis spala ze mna w łóżku (mój kaprys) i rano obudziła mnie sowim gadaniem, usiadła, patrzyła sie na mnie i nawijałą cos po swojemu;-) najlepsza pobudka pod słońcem mimo iż była 5 rano;-)

Do góry