reklama
Mój mały od wczoraj też robi "Tany tany".Wystarczy ,że się powie i nóżki ugina i skacze.Coś piękneggólnie jakoś teraz stanął w miejscu.No może z równowagą coraz lepiej.Czły czas raczkuje i chadza przy meblach.Pięknie potrafi sam siedzieć długo i prosto.Mówi mniej niż wczesniejByło już mama i tatatata a teraz mu się zapomniało.
Sel mała niesamowita!
Piekna i bardzo do Ciebie podobna (ale ukryłam komplement for you ).Po cichu liczę ,że Mati w jej wieku też tak będzie stawał.
Sel mała niesamowita!
Piekna i bardzo do Ciebie podobna (ale ukryłam komplement for you ).Po cichu liczę ,że Mati w jej wieku też tak będzie stawał.
topoleczka
Fanka BB :)
Ale Wasze pociechy zdolne-gratulacje wspaniałym mamomJa tu jeszcze nie pisałam, więc też pochwalę się synkiem:-):
Tymek raczkuje jak oszalały po całym domu oprócz miejsc, gdzie mamy bramki "antytymkowe", przez ostatni mniej więcej miesiąc jego jedynym słowem było "mama" i jego kombinacje, a od przedwczoraj doszło "łała", "wawa" i "baba". Staje przy wszystkim i raz na momencik dziś się puścił, ale uważam, że to przez przypadek-pewnie mu się zapomniało, że powinien się trzymać
Tymek raczkuje jak oszalały po całym domu oprócz miejsc, gdzie mamy bramki "antytymkowe", przez ostatni mniej więcej miesiąc jego jedynym słowem było "mama" i jego kombinacje, a od przedwczoraj doszło "łała", "wawa" i "baba". Staje przy wszystkim i raz na momencik dziś się puścił, ale uważam, że to przez przypadek-pewnie mu się zapomniało, że powinien się trzymać
Pasibrzuch
U nas raczkowania nadal brak, jedynie opanowała do perfekcji dostawanie się wszędzie w stylu ślizg wsteczny plus obrót, czasem o 360 stopni ;-)
A na tapecie siedzenie koło suszarki i przesuwanie jej przód-tył (mamy na kółkach).
A na tapecie siedzenie koło suszarki i przesuwanie jej przód-tył (mamy na kółkach).
u nas na topie teraz "tata" no i tata oczywiście dumny
U nas tata jest od dawna i mój też mało nie poszybował w chmury - w szczególności że mama pojawiło się dopiero 3 dni temu
GRATULACJE
U nas tata jest od dawna i mój też mało nie poszybował w chmury - w szczególności że mama pojawiło się dopiero 3 dni temu
GRATULACJE
a u nas było mama potem baba no i w końcu tata
a Emilka pierwsze tata potem baba potem mama mówiła
reklama
Pasibrzuch
U nas mama pojawiło się pod koniec lipca, potem długo trzeba było czekać na tatę, ale jak się pojawiło to już tylko tata, teraz już jest po równo ;-) Jak zabawa to tata, jak jeść i nuda to mama, taka sprawiedliwość ;-)
Podziel się: