reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

Justaa - co do butów to mam takie samo zdanie jak astrid
Malwina - gratulacje postępów
my możemy się tylko pochwalić kupą w nocniku!

reklama
mój stach... śpiewa, tańczy i recytuje ;-) serio ;-)

śpiewa swoje piosenki i melodie - a najlepiej spiewa jak chce np mleko ;-)
tańczy - najpiękniej jak sie go trzyma pod paszki - to chyba jakas odmiana stepu jest ;-)
recytuje - z pewnością !!! Często powtarza to samo, zatem to chyba jego ulubiony wierszyk ;-)

:-d :-d :-d :-d

Jolcia - nie bardzo wiem co Ciebie tak zirytowało, może źle napisałam, bo nie chodziło mi o to że Miki tańczy "tak jak to robią dorośli", tylko jak usłyszy muzykę to kiwa się na kolanach lub stojąc przytrzymany za rączki, w takt muzyki i ja to nazywam tańczeniem, bo reaguje na muzykę i robi tak tylko wtedy gdy ją usłyszy.
Ale niestety na tym forum trzeba wszystko objaśnić dokładnie, jak się tylko wypowiesz nieprecyzyjnie to już są uśmieszki.:-(

Brawa dla zdolnych dzieciaczków :)

Asiax ja w poście Jolci nie widzę nic złego też napisała ze jej mały tańcuje :)

D się buja jak muzyka leci :)

Gosia - a ja widzę, przy każdej umiejętności puszczone oczko, ale widocznie Jolcia nie wierzy że dzieci mogą robić takie rzeczy, poczułam się jakbym co najmniej napisała że staje na rękach, ale może to ja jestem przewrażliwiona w końcu mam dołka.

Gosia - a ja widzę, przy każdej umiejętności puszczone oczko, ale widocznie Jolcia nie wierzy że dzieci mogą robić takie rzeczy, poczułam się jakbym co najmniej napisała że staje na rękach, ale może to ja jestem przewrażliwiona w końcu mam dołka.
ja tez lubie puszczać oczko ;)
bo to opisywanie śmieszne jest jak się cieszymy z takich małych umiejętności naszych dzieci :)

Jolcia - nie bardzo wiem co Ciebie tak zirytowało, może źle napisałam, bo nie chodziło mi o to że Miki tańczy "tak jak to robią dorośli", tylko jak usłyszy muzykę to kiwa się na kolanach lub stojąc przytrzymany za rączki, w takt muzyki i ja to nazywam tańczeniem, bo reaguje na muzykę i robi tak tylko wtedy gdy ją usłyszy.
Ale niestety na tym forum trzeba wszystko objaśnić dokładnie, jak się tylko wypowiesz nieprecyzyjnie to już są uśmieszki.:-(

No co ty? Przecież to był żart. Spokojnie

reklama
a my umiemy tak :

[video=youtube;b0L-uSP-vCo]http://www.youtube.com/watch?v=b0L-uSP-vCo[/video]

rowno 9 miesiecy dzis!

[video=youtube;0HPUJ6rQHf0]http://www.youtube.com/watch?v=0HPUJ6rQHf0[/video]

:D

Do góry