reklama
mój stach... śpiewa, tańczy i recytuje ;-) serio ;-)
śpiewa swoje piosenki i melodie - a najlepiej spiewa jak chce np mleko ;-)
tańczy - najpiękniej jak sie go trzyma pod paszki - to chyba jakas odmiana stepu jest ;-)
recytuje - z pewnością !!! Często powtarza to samo, zatem to chyba jego ulubiony wierszyk ;-)
:-d :-d :-d :-d
ASIAX
Fanka BB :)
Jolcia - nie bardzo wiem co Ciebie tak zirytowało, może źle napisałam, bo nie chodziło mi o to że Miki tańczy "tak jak to robią dorośli", tylko jak usłyszy muzykę to kiwa się na kolanach lub stojąc przytrzymany za rączki, w takt muzyki i ja to nazywam tańczeniem, bo reaguje na muzykę i robi tak tylko wtedy gdy ją usłyszy.
Ale niestety na tym forum trzeba wszystko objaśnić dokładnie, jak się tylko wypowiesz nieprecyzyjnie to już są uśmieszki.:-(
Ale niestety na tym forum trzeba wszystko objaśnić dokładnie, jak się tylko wypowiesz nieprecyzyjnie to już są uśmieszki.:-(
ASIAX
Fanka BB :)
Gosia - a ja widzę, przy każdej umiejętności puszczone oczko, ale widocznie Jolcia nie wierzy że dzieci mogą robić takie rzeczy, poczułam się jakbym co najmniej napisała że staje na rękach, ale może to ja jestem przewrażliwiona w końcu mam dołka.
ja tez lubie puszczać oczkoGosia - a ja widzę, przy każdej umiejętności puszczone oczko, ale widocznie Jolcia nie wierzy że dzieci mogą robić takie rzeczy, poczułam się jakbym co najmniej napisała że staje na rękach, ale może to ja jestem przewrażliwiona w końcu mam dołka.
bo to opisywanie śmieszne jest jak się cieszymy z takich małych umiejętności naszych dzieci
Jolcia - nie bardzo wiem co Ciebie tak zirytowało, może źle napisałam, bo nie chodziło mi o to że Miki tańczy "tak jak to robią dorośli", tylko jak usłyszy muzykę to kiwa się na kolanach lub stojąc przytrzymany za rączki, w takt muzyki i ja to nazywam tańczeniem, bo reaguje na muzykę i robi tak tylko wtedy gdy ją usłyszy.
No co ty? Przecież to był żart. Spokojnie
reklama
Podziel się: