reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

Moja jeszcze nie płacze żeby inne dzieci zobaczyć, ale też fajna kontaktowa się robi :-)
No i z moją Julką to już są nierozłączne. Płacz jest jak np Julka się sama bawi, Ania musi razem z nią :-)
No i zaczynają się wojny o zabawki jak jedna drugiej coś zabierze, ale póki co mamy wszystko pod kontrolą.

Fajnie masz - będą miały dziewuszki silną więź między sobą.
Gabi to jak przychodzi z przedszkola to pierwszą wita laurę i mówi że się za nią stęskniła. A mała piszczy na jej widok.

A bitwy to też u nas są - bo Gabi coś buduje a mała przychodzi i jej psuje... w sumie to nawet pierwsze wyproszenie z pokoju Laura już zaliczyła :-)

reklama
Jak was czytam, to przyszła mi ochota, żeby zrobić rodzeństwo młodemu :-p:-D :-D:-D fajnie tak razem bawić się i dorastać:tak:

To to do roboty!

Nie no, czasem jest ciezko, ale nie zmieniłabym ani jednej decyzji jesli chodzi o moje dzieci:tak: (no oprócz jednej, nie poszłaby z mała na basen:-p)
Uwielbiam patrzec na dziewczynki jak bawia sie razem. Jak sie smieja w głos do siebie... Po prostu piekne!

Jak was czytam, to przyszła mi ochota, żeby zrobić rodzeństwo młodemu :-p:-D :-D:-D fajnie tak razem bawić się i dorastać:tak:

przyłączam się - DO roboty :-)

Uwielbiam patrzec na dziewczynki jak bawia sie razem. Jak sie smieja w głos do siebie... Po prostu piekne!

To prawda.

Zastawiałam się czy to w karmieniu czy tu napisać i będzie tu.

Muszę pochwalić swojego niejadka - wczoraj zjadła pół nektarynki a dziś pół słoiczka = normalnie jestem w szoku bo chyba pierwszy raz dzioba nadstawiała by jej dać następną porcję :-)

Ja powiem tak, cieszę się że mam dwójkę, ale jednak różnica wieku (11 miesięcy) jest mała i pierwsze miesiące były potwornie ciężkie. Teraz już wychodzimy na prostą, bawią się razem, zajmują się sobą, jest dużo łatwiej. No ale bywają gorsze dni, ale to i tak nie to samo co na początku.

reklama
Ja powiem tak, cieszę się że mam dwójkę, ale jednak różnica wieku (11 miesięcy) jest mała i pierwsze miesiące były potwornie ciężkie. Teraz już wychodzimy na prostą, bawią się razem, zajmują się sobą, jest dużo łatwiej. No ale bywają gorsze dni, ale to i tak nie to samo co na początku.

ja chylę czoła przed Tobą czy Asiowo - nie poradziłabym sobie z taką małą różnicą między dziewczynami - Gabrysia była niesamowicie wymagająca - w sumie tak bardzo że nie chciałam mieć drugiego dziecka.

Bardzo odważne i dzielne dziewczyny jesteście!!
Noo, zawsze to krok do przodu, może powoli się unormuje?

Na razie nie chcę zapeszać i za bardzo się nie wychylam

Do góry