reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

Gratulacje dla zdolniachów :)
Widzę, że tu tyle postępów, że przepraszam, ale każdej z osobna nie jestem w stanie pochwalić :)
M.in. widzę, że D. od Gośki k23 pięknie ruszył :) Gratulujemy!!!!

My też wpadamy się pochwalić, bo od dziś to "pełną gębą" raczkujemy. Wcześniej to można było u nas przymiarkami nazwać.

BRAWO dla Cyprianka!

reklama
Pasibrzuch: Gosia, ja już od jakiegoś czasu siedzę, jak mysz pod miotłą. Bo różne zdania mogą być, można je dyskutować, ale doszło do tego, że żeby nie być posądzonym o nie wiadomo co i kogo, lepiej po prostu swego zdania nie wyrażać. Za niedługo dojdziemy do pisania "u nas dobrze, pogoda też ładna". Bez sensu.

zdecydowanie sie podpisuje!
...przeczytałam kilka stron do tyłu i zupełnie nie wiem o co chodzi ? Myślę że dyskusje wzbogacają bo jak krew się nie zburzy to nuda!!!!! różnice dają do myślenia nawet jak zostajemy przy swoim a jak nie ma kontrowersyjnych tematów to cisza na forum...

zdecydowanie sie podpisuje!
...przeczytałam kilka stron do tyłu i zupełnie nie wiem o co chodzi ? Myślę że dyskusje wzbogacają bo jak krew się nie zburzy to nuda!!!!! różnice dają do myślenia nawet jak zostajemy przy swoim a jak nie ma kontrowersyjnych tematów to cisza na forum...

No proszę wszyscy o tym mówią - mam nadzieję że następnej afery z cenzurą już nie będzie....

....a ja czekam na jakiś gorący temat, zawsze jak wieczorkiem wejde to już nikogo nie ma ale chociaż byłoby co poczytać a tak nadrobiłam 2 dni w 15 minut :( ?

a przez to szukanie gorących tematów, zapomniałam się pochwalić, że Kostek zaliczył dziś pierwsze siusiu do nocnika:)))) polowanie było na coś grubszego i ogólne sprawdzenie jak przyjmie taki sprzęt i okazało się, ze zrobił sobie z niego perkusje walac w boki tronu, bardzo zadowolony i nowy sprzęt ochrzczony (sorry za porównanie)

a przez to szukanie gorących tematów, zapomniałam się pochwalić, że Kostek zaliczył dziś pierwsze siusiu do nocnika:)))) polowanie było na coś grubszego i ogólne sprawdzenie jak przyjmie taki sprzęt i okazało się, ze zrobił sobie z niego perkusje walac w boki tronu, bardzo zadowolony i nowy sprzęt ochrzczony (sorry za porównanie)

No to gratulacje - ochrzczenia sprzętu również :-D

reklama
Do góry