reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
Zazdroszcze Wam dziewczyny dwójki maluchów z małą różnicą wieku, ja też chciała bym szybko drugie bo za bardzo już czasu nie mam na czekanie, trochę z m zwlekaliśmy a jak się już zabraliśmy do pracy to się okazało że tak łatwo i szybko nie poszło, wiec nie liczę że uda się z drugim :( sama jestem jedynaczka i to straszna lipa!!!!

Ostatnia edycja:
To ja się pochwalę :-) Moja Ania już bez problemu przemierza całe mieszkanie. Raczkować potrafi, ale idzie na łatwizję i woli się czołgać jak żołnierz :-) Leniwiec mały :-p A największa frajda to stać gdzieś. No i oczywiście zabierać siostrze zabawki, chrupki i wszystko co tylko siostrę jest w stanie zdenerwować :-D

gratulacje dla najzdolniejszych dzieci na świecie, czyli styczniowych :)

to i my się pochwalimy, Mati zaczął już raczkować :) Jeszcze czasem robi to nieporadnie, przejdzie trzy kroki i leży ale z dnia na dzień coraz dalej wędruje. No i mói mama, baba, pa pa

A właśnie jeszcze co do mówienia!
też wszystko po Julce próbuje powtarzać.
Np sytuacja z dzisiaj Julka pokazuje mi kotka w książeczce i mówi "miau miau" a Ania po niej "mia mia". Wydaje mi się, że właśnie ze względu na Julkę szybko nauczy się mówić.

A tak to na topie: mama, tata, baba, dada, nana, papa i inne ciężkie do powtórzenia :-)

reklama
A właśnie jeszcze co do mówienia!
też wszystko po Julce próbuje powtarzać.
Np sytuacja z dzisiaj Julka pokazuje mi kotka w książeczce i mówi "miau miau" a Ania po niej "mia mia". Wydaje mi się, że właśnie ze względu na Julkę szybko nauczy się mówić.

A tak to na topie: mama, tata, baba, dada, nana, papa i inne ciężkie do powtórzenia :-)

Bardzo możliwe - będzie musiała się komunikować, uczestniczyć bawić się - w ogóle sądzę że młodsza szybko dogodni starszą

Do góry