reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
Black, jaką metodą ćwiczycie, u nas metoda Bobath się nie sprawdziła, straciliśmy tylko 1,5 miesiąca, od 2 tygodni ćwiczymy Vojtą i już są efekty, Miki pięknie zaczął zbliżać dłonie do siebie, chwyta zabawki w dwie rączki i leżąc na brzuszku rączki są wyżej niż były wcześniej, główkę trzyma ładnie i rozgląda się na boki, a przewraca się bardzo rzadko , może raz na tydzień.

Miki też wydziera się strasznie, ale wmawiam sobie że to dla jego dobra i kazała go przykrywać pieluchą tetrową po zakończonym ćwiczeniu, to ma być dla niego sygnał że już koniec ćwiczeń.

Roxeen mój 3 dni temu też głowy nie chciał podnieść:no: już się martwiłam co jest przecież na brzuszku trzyma ładnie

a ty 3 dni temu podałam mu ręce i sam się podciągnął trzymając za nie:tak:a teraz siłuje się sam jak capnie koc w ręce lub kołderkę ;-)

a wcześniej jak mu mówię no podciągaj się to on w śmiech :eek:

może u was też kwestia dni ???

reklama
Roxeen u mnie mała blokuje główke chyba że...wezmę ją tak z zaskoczenia to wtedy nie zaskoczy i ciagnie główke za soba - może rób to wolniej co by Boo zakapował ze ma trzymac główke - albo ma słabszy dzień - nie denerwuj się kochana - na pewno jest wszystko dobrze - wkońcu Boo jest najsilniejszym forumowym bobaskiem a ty się stresujesz :-)

Do góry