reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
Hehhehhe:-d:-d:-d:-d
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
ferment i zgorszenie chyba zapominacie na jakim forum piszecie
grzechotka
stefka a ty skąd masz takie informacje coooo????;-)
grzechotka
dotka to tylko chwilka dalej będziemy pisać o wyczynach naszysz super pociech
AneczkaK
mama bambulinkow
No ładnie tu świrujecie koleżanki No ale dobrze, że humor dopisuje
Co do nowych umiejętnosci naszych maluszków ,to ja już zaczynam się wkurzać
Mój mały leniwiec nic zupełnie nie robi.Potrafi leżeć na brzuszku ale nie lubi tego więc się nie przekręca tylko zaczyna marudzić po pewnym czasie Na pleckach leży ale nie rusza się tak mocno , żeby sie na boki przewracać a tym bardziej na brzuch
Łapie zabawki, wkłada sobie je do buzi, gada namiętnie i krzyczy ale to wlaściwie jego jedyne osiągnięcia do terazNo i na bok to się doskonale przewraca jak cyca szuka;-)
Co do nowych umiejętnosci naszych maluszków ,to ja już zaczynam się wkurzać
Mój mały leniwiec nic zupełnie nie robi.Potrafi leżeć na brzuszku ale nie lubi tego więc się nie przekręca tylko zaczyna marudzić po pewnym czasie Na pleckach leży ale nie rusza się tak mocno , żeby sie na boki przewracać a tym bardziej na brzuch
Łapie zabawki, wkłada sobie je do buzi, gada namiętnie i krzyczy ale to wlaściwie jego jedyne osiągnięcia do terazNo i na bok to się doskonale przewraca jak cyca szuka;-)
reklama
aneczka paweł tez nie przekreca sie z plecow na brzuch bo z brzucha na plecy owszem. ale na wszystko przyjdzie pora...jeszcze nie dawno martwilam sie ze nie trzyma glowy sztywno jak podciaga sie go za rączki do siadania..tymczasem przyszło mu to z godziny na godzine i teraz non stop tylko probuje usiąsc i jak mu nie wychodzi to drze sie w niebogłosy!!!
kazde dziecko jest inne dlatego ja w tym watku sie nie wypowiadałam wczesniej bo uwazam ze porównywanie dzieci jest bez sensu...
na kazdego przyjdzie pora i agata o tym wie najlepiej ...byle by sie nie zamartwiac...
kazde dziecko jest inne dlatego ja w tym watku sie nie wypowiadałam wczesniej bo uwazam ze porównywanie dzieci jest bez sensu...
na kazdego przyjdzie pora i agata o tym wie najlepiej ...byle by sie nie zamartwiac...
Podziel się: