reklama
Paula21
Grudzień '07
Ola całą noc lecą bajki??? Ło matko... Ja bym się budziła jak by mi świecił TV w nocy...
Wiesz co nie wiem czy pamiętam... jako dziecko od rana do wieczora na dworze spędzałam... ale coś mi świta...
Wiesz co nie wiem czy pamiętam... jako dziecko od rana do wieczora na dworze spędzałam... ale coś mi świta...
Paula21
Grudzień '07
Oby mu tak nie zostało że w nocy będzie chciał TV.
Ja mam MiniMini i JimJam... ;-)
Ja mam MiniMini i JimJam... ;-)
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
hihih Brawo dla liczacej Juli hmmm moze matematyczka zostanie a Oliwcia tez uwielbia teletubisie i spiewa sobie i nuci hihih a jak jest tulimy to leci do mnie i jak jest T w domu do pózniej do niego i tulimy robimy a ona biegnie i woła tllliii hihihihih a jak one tak wyskakuja to tak se kuca i jak oni pojedynczo chop wychodza to ona do góry szybko sie podnosi hihihhih a ostatnio jak mówia papa to jest ryk albo jak tam dzieci juz mówia papa to tez ryk a jak mówia jeszcze jeszcz to ona tak raczkoma macha i niewiem tak jakos mówii szcie szcie cos takiego bekowo to wyglada a wogóle to uwielbia ogladac dzieci i tanczyc
Iza_bella.b
Fanka BB :)
ooo brawo dla Oliwci...pięknie musi to wyglądać patrząc na Marcela to dziewczynki szybciej robią postępy za to mój szkudnik jeden świetnie bałagani i to non stop, ja sprzątam on rozwala i straszne awantury robi o myszkę i klawiaturę... a tańczyć też lubi... może zabaluje z dziewczynkami
Paula21
Grudzień '07
Iza o bałaganie to mi nic nie mów... Julka w połączeniu z psem to TAJFUN!!!
No i liczenia dzień następny skubana...
A i od kilku dni mówi "Kasia" co jej do głowy przyszło...
Elcia gratki dla Oliwii :-) Spryciula mała...
No i liczenia dzień następny skubana...
A i od kilku dni mówi "Kasia" co jej do głowy przyszło...
Elcia gratki dla Oliwii :-) Spryciula mała...
reklama
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
wy nic nie mówcie o porzadku wszystko z koszyków wywala a jak jej malo to otwiera T 2 szuflady i wszystko wyrzuca i slipy i skarpetki mam wszedzie wszedzie dosłownie ostatnio były w kuchni na parapecie albo za lodówka koszmar
a i powiem wam ze ostatnio ma manie na piloty od tv i inne ciagle by je nosila wciskala i gryzła a wczoraj to nawet do torby se spakowała jak szlismy do lekarza hihi ja do niej chodz spakujemy twoje rzeczy a ta mi siup pilota hihihih ja go wyjełam to se go wzieła i idzie z nim do dzrzwi i nie chciałsa oddac i był ryk hihihihih
a i powiem wam ze ostatnio ma manie na piloty od tv i inne ciagle by je nosila wciskala i gryzła a wczoraj to nawet do torby se spakowała jak szlismy do lekarza hihi ja do niej chodz spakujemy twoje rzeczy a ta mi siup pilota hihihih ja go wyjełam to se go wzieła i idzie z nim do dzrzwi i nie chciałsa oddac i był ryk hihihihih
Podziel się: