reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
brawo krzyś
kasiamaj
mama 2007/2010
Dotka-brawo dla Krzysia!!
joanna30055
mama Ksawka 07
gratulacje dla krzysia
kasiamaj
mama 2007/2010
nasz Kubuńcio-wariatuńcio miał chęć oglądać bajki-poszedł do dziadka wziął go z rękę i poszedł do pokoju gdzie jest TV złapał pilota i pokazał że dziadek ma mu baję włączyć
ni i nadal pokazuje gdzie ma siusiu-łapie się za pieluszkę.
a wczoraj pozamiatał babci cały korytarz
ni i nadal pokazuje gdzie ma siusiu-łapie się za pieluszkę.
a wczoraj pozamiatał babci cały korytarz
Ostatnia edycja:
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Super Krzysiaczku, niedługo mamusia nie będzie wiedziała za kim biec, za Tobą czy za psiakiem ;-)
Kasia, ale trafił Ci się porządny facet, mój to tylko bałagani ;-)
Kasia, ale trafił Ci się porządny facet, mój to tylko bałagani ;-)
Paula21
Grudzień '07
Kasia dobry krok do nocnikowania jak Kubie siusiu przeszkadza :-)
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
Kasia to moze sadzaj malego na nocnik skoro pokazuje siku najpierw rano szybko jak wstanie a pózniej jak zechce to czesciej my tak zaczynalismy i mała wola siku chociaz przez tego zeba cos jej sie poprzestawiało i cosik robi na pieluche ale pracujemy nad tym
brawo krzysiu!
teraz już tylko krok od samodzielnego ruszenia na podbój mieszkania
kasia ale masz pomocnika! :-)
u nas młoda jak chce mini mini to pokazuje jak robi ryba i już wiem o co chodzi (o tą rybkę w przerwach na bajki ;-))
wczoraj był dzień tańczenia. włączała sobie szczeniaczka i kręciła się w kółko :-)
a wieczorem jak ją rozebrałam do pieluchy to goła biegała po mieszkaniu.
w ogóle wieczorem "chodzonego" dostaje biega w tą i z powrotem dopóki ją nie zawołam na kąpiel
kasia ale masz pomocnika! :-)
u nas młoda jak chce mini mini to pokazuje jak robi ryba i już wiem o co chodzi (o tą rybkę w przerwach na bajki ;-))
wczoraj był dzień tańczenia. włączała sobie szczeniaczka i kręciła się w kółko :-)
a wieczorem jak ją rozebrałam do pieluchy to goła biegała po mieszkaniu.
w ogóle wieczorem "chodzonego" dostaje biega w tą i z powrotem dopóki ją nie zawołam na kąpiel
reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Kata-a tak Kuba to taki mały sprzątniś-cieszy mnie to. umie zamiatać, odkurzać ,gąbeczką myje podłogę-co prawda na sucho-ale dobre i to...niech ruchy sobie wyrabia...
Elcia-no muszę zacząć-może odniesiemy sukces??? :-);-)
Elcia-no muszę zacząć-może odniesiemy sukces??? :-);-)
Podziel się: