reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

Dziewczyny z tym piciem to wiele przyczyn jest, ale przede wszystkim objętość krwi w ciele ciężarnej kobiety zwieksza się niemal dwukrotnie i dlatego trzeba pić żeby krwi przybywało a nie odparowywało czy jak to tam :tak:

reklama
Kurcze,
ja mam dokładnie to samo - idę siusiu i natychmiast muszę się napić. Przy łóżku mam półtoralitrową green tea i potrafi w nocy zejść cała. Ale nie wiem ile mi moje kochanie podpije.
Woda niestety nie przejdzie - po prostu nie mogę.

Racja Sorga wytwarzamy dodatkową krew, a poza tym gromadzimy też dużo wody w organizmie. Ponoć może jej być nawet do 4 litrów. Także ja się nie przejmuję dodatkowymi kilogramami, bo to na pewno ta woda, hehehe ;-):-D

Blanes zauważam pewien brak logiki w tym naszym rozumowaniu, choć wiem że tylko genialne umusły myślą tak samo hihihihi luka w logice: to pocholere to ciagłe sikanie ?!:szok:

Do ilości krwi się nie odniosę - ale do sikania, i owszem. Otóż, nie sikam. Piję jak gąbka, sikam normalnie. I kilogramów nie przybyło.
Cuda, cudeńka :confused:

a reszta działa jak wszystkie baby wbrew logice byle do przodu hihihihihi (to jest tylko zart, prosze nie brac tego personalnie)

reklama
Do góry