reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

Kegla ćwicz jak tylko sobie o nich przypomnisz i jak długo chcesz. Wcale nie musisz używać do tego całej swojej energii, lepiej nawet tak z umiarem spinać te mięśnie.

reklama
Dzięki Blanes, a powiedz ciebie też potem boląściegna, bo to chyba ścięgna mnie bolą, nic przyjemnego te ćwiczenia...:-p

Może za długo je robisz? Wystarczy kilka powtórzeń - to nie powinno powodować bólu ścięgien. Pamiętaj wspomnieć o tym lekarzowi - ja tam mojemu wszystko mówię, zawsze odpowiada nawet na najgłupsze pytania :zawstydzona/y:

Zaczyna mnie wkurzać nocne wstawanie, wcześniej jak wstałam do toalety to później mogłam zasąć od razu. A teraz to i dwie godziny zajmuje mi zaśnięcie, a jak już zasnę okazuje się, że trzeba wstać bo Niedźwiedź idzie do pracy i potrzebuje płaaaaatków na śniedanie. Buhuhuhuhu co będzie jak będzie Dzidzior?:confused: Nigdy się nie wyśpię?:confused:

Ja z tym wstawaniem to mam tak od początku. Wstaję na 2min siuiu, a potem ze dwie godziny zanim znowu zasnę.
Ale niedźwiedzia to masz niewyszkolonego:tak: płatki to nawet mój synek, który jeszcze nie ma sześciu lat potrafi sobie sam zrobić i to już od dawna :-)
Nie daj sięwykorzystywać. Teraz to ty powinnaś dostawać śniadanie do łóżka;-)

eee nie o to chodzi... Niedźwiedź w kuchni się porusza nawet nieźle. W tym porannym "płaaaaatkiii" to bardziej chodzi o to że on uwielbia spać i nigdy się nie może wyrobić ze wszystkim do pracy. Dlatego często mnie prosi o śniadanko, ale ja to robię z przyjemnością :laugh2:

reklama
Blanes kochana jestes :) ja na siku juz nie wstaje ale budze się w nocy ze dwa razy i rano tak samo z suchościa w ustach... ktoś też tak ma?, kiedyś eksperymentalnie wypiłam 3 litry wody!!! i tez sie budziłam z suchością w ustach :(

Do góry