reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

ja odpukac tez nie mam i w pierwszej ciazy tez nie mialam ale smaruje sie tym balsamem ktory ma izka z maslem kakaowym. choc przyznam ze nieregularnie bo co jakies 2-3 dni jak mi sie przypomni. a jakbyscie mialy nowe rozstepy to byscie od razu zauwazyly bo sa czerwone kreski a nie juz perlowe blizny. tak wiec oby do konca bez rozstepow baby!!!! a kto ma.... tez slyszalam ze mozna je potem jakos usunac czy zminimalizowac... tutaj wlasnie na to polecaja bio-oil (twierdza ze usuwa rozstepy i blizny hmmm)

reklama
No u mnie są to fioletowe kreski które z czasem zrobią się perłowe. A na temat ich usówania jest fajny artykół w ostatnim numerze "M jak mama", więc nie jest tak źle skoro można je zlikwidować.

Dziś odkryłam malutkie rozsępy na biodrach, jeden po prawej i trzy po lewej stronie, długści około 0,5 cm :( a tak smaruje i smaruje i dupcia blada:zawstydzona/y: z początku myślałam że to odciski od majtek, ale nie :(- jestem nieszczęśliwa.

A na temat ich usówania jest fajny artykół w ostatnim numerze "M jak mama", więc nie jest tak źle skoro można je zlikwidować.
jak to w ostatnim? to co? do wałbrzycha "m jak mama" nie dociera? myślałam już, że zrezygnowali po pierwszym numerze:-( bo nigdzie nie ma:-(

jeszcze zajrzę do drugiego empika, może tam będzie a jak nie to dam ci znać, dzięki wielkie:tak:

jak to w ostatnim? to co? do wałbrzycha "m jak mama" nie dociera? myślałam już, że zrezygnowali po pierwszym numerze:-( bo nigdzie nie ma:-(

Kachasku ja mam ostatni majowy numer, ale kupiony około 20 kwietnia, potem pewnie jest problem żeby go dostać. I jest to 3 numer a ja z niecierpliwoscią czekam na następny.

reklama
No i znalazłam ten artykuł, poprzednio ja czytałam tę gazetę nie miałam rozstępów i pominęłam ten dział :zawstydzona/y: ale teraz rozstępy juz mam :sick:
Dla tych które nie mają udostepniam zdjęcia artykułu poniżej, sa czytelne:)

Do góry