reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

szopka, tu masz wspomnianą ostudę- czyli ciemniejszym pigmencie wokół ust i na brodzie:)- to standard:tak:

To mój przypadek obala książkowe mity że wszelkie ostudy i przebarwienia na twarzy dotykają kobiety o ciemnej karnacji - ja mam jasną, a oprócz tej otoczki wokół ust pojawiły mi się jeszcze plamy na polikach !! :szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:

reklama
z plamami uważaj baaaardzo na slonce, przebarwienia znkiają ale u mojej siostry plamy jeszce sie trzymaja a juz 3 lata po porodzie i 3 lata bez opalania... a to wszystko bo nie trzymala sie z dala od slonca w czasie ciazy, juz kup jakis straszny filtr( znaczy krem z filtrem) i kapelusz i wogole sloncu twarzy nie pokazuj:-( dasz radę:tak:

No wiec jestem po wizycie u gina i na szczescie narazie lekarz zatrucia nie stwiedzil a co do spuchnietych nog powiedzial ze to normalne :-)

Pycia to fajnie (tzn nie fajnie, że ci nogi puchną, tylko fajnie, że to normalne)
ja się położyłam i przespałam 2 godz, ale ja dziękuję za leżenie (za siedzenie w sumie też) żebra mnie bolą, jakby ktoś mnie ścisnął imadłem:no: mama mnie pocieszyła, że to normalne, ale ja za normalność podziękuję

Jeny dziewczynki, nie wiem co mi jest... aiedzenie jest dla mnie wysiłkiem:-( czuje się słaba i zmęczona jakby wysiłek miał doprowadzić do omdlenia. Boje sie isc wykąpac, Kota nie ma :-( a ja taka normalnie zkrecona, tylko spac bym poszła, a 2 h temu wstałam!!:dry:

Sorga ja to od wczoraj nie wstaje, choruje i chyba mi się na oskrzela rzuciło :no:. Odważyłam się podejść do kompa, ale już czuję że długo nie jestem w stanie tu wysiedzieć. Jestem tak osłabiona, że pójście do kibelka to wyprawa na k2. A ty się kawki może napij, bo może to sprawa ciśnienia :confused:.

Sorga to uwazaj na siebie kochaniutka,lez duzo i troszke zjedz

Blanes to Ty tez uwazaj na siebie

oj dziewczynki kiepsko z nami

mojego L. tez jeszcze nie ma podejrzewam ze bedzie pozno w nocy,
a ja od rana tez sie schorowalam,co zjadlam to potem rozmawialam z panem kibelkiem i tym sposobem caly czas glodna jestem
zaraz jade na obiad do knajpki mam brata urodziny
a i z malenstwem tez jakos tak dziwnie dzis
tak sie wierci niemilosiernie i rozpycha
nie wiem czy to normalne,
bo normalnie to wiekszosc dni i nocy nie daje znac o sobie:tak:

No to ładnie się prezentujemy :sick: kawkę wypiłam już i więcej na razie się boję że dzidzi bedzie za dużo, zresztą nie mam ochoty, na nic nie mam ochoty... Dorotka podziwiam że jeszce masz siłe gdzieś iść.
Blanes mam nadzieje że twój mężulek na straży i zajmuje się tobą:tak:

Oj bidulki kochane. Nie rozkładajcie się. Ale niestety ciężki okres przed nami :szok: . Życzę Wam dużo dobrego samopoczucia.
A mi też coś nie tak. Dzisiejsze śniadanko stoi mi w gardle i od 3 dni nogi mi puchną - mam ochotę przywiązać je do żyrandola, żeby nie puchły :wściekła/y:

reklama
ojoj, laski co z wami? :-( odpoczywajcie ile wlezie, ja pospałam do 13tej, wstałam i okropnie mnie łeb bolał, ale juz przeszło:tak: tylko potem załapałam dołka przez pryszcze:baffled: ale też mi przeszło, inna sprawa, że kompletnie nie mam na nic ochoty :no:

Do góry