reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

plecy nie ale wiazadla taaak ala!!!
a paznokcie i golenie to spoko a w poprzedniej ciazy do konca - sukces!!! ale fakt ze wolniej mi odrastaja....

reklama
mi ostatnio też plecki dokuczają .... :-( chyba się uśmiechnę do Mężusia o masażyk- robi go tak świetnie, że musi mi to pomóc :-)

Widzę, że lustrzyca na całego! :-) Mnie też już dopada - ostatnie golenie bikini było wyzwaniem. Nie wiem, czy z lusterkiem sobie poradzę - pewnie małż się przyda ;-)
A na nogach na szczęście jakoś strasznie wolno mi rosną - i paznokcie też. Ale jak Was czytam, to chyba się do pedikiurzystki wybiorę...

Coś śmiesznego mnie dopadło - wokół nosa i ust skóra mi wyraźnie pociemniała - taka misiowa mordka się zrobiła... :-D
Miejmy nadzieję że nie zostanie mi tak na zawsze :eek:

Włosy na nogach wolniej rosną - bo przy dziewczynce :) Z bikini nie mam jeszcze problemu, ale sama jestem ciekawa jak to będzie w 8 miesiącu. Jakoś sobie nie wyobrażam, by mąż mi golił... :)

A na "czuja" się nie da?

Pozdrowionka,

Plecki też zaczynaja pobolewać... A to dopiero 6 miesiąc... Czy "dopiero"? Zleciało dosyć szybko... Aż się boje tych kolejnych trzech i porodu... :(

Pozdrówka,

Esia hahaha obrzezanie:pPP

a ja mam czarna linie... Kot ją ostatnio wypatrzył:) ja tam nie widze nicccc, mi nawet z lusterkiem ciezko bo mi ciaza jeszcze na oczy padła a czytalam ze to normalne i nie nalezy zmieniac okolarów. Podobno po porodzie wzrok mi wróci do stanu przedciazowego.:dry:

reklama
ALE MNIE ROZSMIESZYLYSCIE DZIEWCZYNY:-D Zwlaszcza z obzezaniem:-D :-D . Wiecie ze mi tez na nogach cos wolniej wlosy rosna a nigdy nie slyszalam ze na dziewczynke tak wlasnie jest ale jesli to prawda to w moim przypadku by sie zgadzalo:-) . nawet w okolicach bikini chyba wolniej rosna, no ale tez teraz tak za bardzo na to nie zwracam uwagi:zawstydzona/y: . jednak paznokcie mnie doprowadzaja do szalu bo rosna jak na drozdzach:tak: , stale tylko obcinac a ja tak nie lubie:wściekła/y:

Do góry