reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

a ja przeprowadziłam analize... samej siebie, stwierdziłam że to jak się czuje na pewno da się naprawić. Doszłam a końcu że mam ochote na soczyste owoce, takie też zapotrzebowanie wyesemesowałam do Kota i słuchajcie już po dwóch jabłkach się ożywiłam a porcja winogron natchnęła mnie dobrym humorem:tak: jak skończe z gruszkami to ide się kąpać:))):-D

reklama
I jak? Gruszki pomogły? :-)

Też miałam kryzys po wstaniu - musiałam ominąć prysznic, bo bałam się że pod nim padnę :eek:
Ale teraz juz lepiej, chociaż przez pogodę trochę zasypiam...

znowu mnie spanie ogarnia ale za to Eryk ma enegii za trzech, dałby troche matce...:tak: bo ja tu leze i mi dobrze ale ruszyc sie nigdzie nie ruszam...:tak: takbede lezec!:laugh2:

a ja pomimo niedzieli włączyłam pralkę, zmywarkę, wyczesałam psa (to było najgorsze, prawie godzina walki, a efektów nie ma za bardzo:baffled: ) i myślę, co dalej; jak będę leżeć, to będę myśleć tylko o jedzeniu albo będę spać
Sorga narobiłaś mi apetytu na winogrona, a w domciu tylko pomarańcze (dobrze, że one chociaż są)

No i już wykąpkana i świeżutka jestem:)) nadal jem owoce i nie jestem już słaba :-) Buziakuje gorąco ;-)

No popatrz - jak niewiele do szczęścia wystarcza! :-D :-D :-D
Ja łażę po domu z rożkiem sun flower i gębula też mi się śmieje :laugh2:

Masz rację Esia, ja cały dzień miałam smutaska (pewnie przez tą pogodę), ale właśnie wylicytowałam na allegro nowy laktator avent za 76zł (co prawda brak jednej butelki,ale to żaden problem) i normalnie jestem taaaka szczęśliwa :-D :-D :-D :-D :-D

Esia - Sunflower ladniutki...
Ja sie dzis zajadam ciastem :no: ojjj nie ladnie hehe
i Sorga dzieki tobie troche wsunelam owockow bo mnie zainspirowalas:-p

Poza tym to dzisiaj nawet czuje sie nie zle tylko jak zwykle ostatnio mam lenia. Choc powiem wam ze Mojego sila wyciagnelam na spacer do lasu i az sie dziwie, ze mi sie chcialo bo pogoda taka w katke troszku ...

ale nie jest zle, teraz sie walnelam na kanapce i jakis filmik strzele...moze dolaczycie do mnie - jakies towarzystwo sie przyda :-) :-) :-) hehehe

Jola brawo! Wdrażasz się :-D Skończyłam oglądać na allegro leżaczki i doszłam do wniosku, że zażyczymy sobie jako prezent :-) Bo ja wybrać nie umiem :-)

Anni ja chętnie! Bo zaraz zaczyna się mecz... :eek:

reklama
a ja poleciałam na allegro ogladac laktatory bo juz tak patrze i się przymierzam parę dni, Jola mi kopniaka na zapęd sprzedałaś:-D już mam 3 aukcje obserwowane i zobaczymy:p

Do góry