a ja przeprowadziłam analize... samej siebie, stwierdziłam że to jak się czuje na pewno da się naprawić. Doszłam a końcu że mam ochote na soczyste owoce, takie też zapotrzebowanie wyesemesowałam do Kota i słuchajcie już po dwóch jabłkach się ożywiłam a porcja winogron natchnęła mnie dobrym humorem jak skończe z gruszkami to ide się kąpać))
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
a ja pomimo niedzieli włączyłam pralkę, zmywarkę, wyczesałam psa (to było najgorsze, prawie godzina walki, a efektów nie ma za bardzo ) i myślę, co dalej; jak będę leżeć, to będę myśleć tylko o jedzeniu albo będę spać
Sorga narobiłaś mi apetytu na winogrona, a w domciu tylko pomarańcze (dobrze, że one chociaż są)
Sorga narobiłaś mi apetytu na winogrona, a w domciu tylko pomarańcze (dobrze, że one chociaż są)
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Masz rację Esia, ja cały dzień miałam smutaska (pewnie przez tą pogodę), ale właśnie wylicytowałam na allegro nowy laktator avent za 76zł (co prawda brak jednej butelki,ale to żaden problem) i normalnie jestem taaaka szczęśliwa
anni
Fanka BB :)
Esia - Sunflower ladniutki...
Ja sie dzis zajadam ciastem ojjj nie ladnie hehe
i Sorga dzieki tobie troche wsunelam owockow bo mnie zainspirowalas
Poza tym to dzisiaj nawet czuje sie nie zle tylko jak zwykle ostatnio mam lenia. Choc powiem wam ze Mojego sila wyciagnelam na spacer do lasu i az sie dziwie, ze mi sie chcialo bo pogoda taka w katke troszku ...
ale nie jest zle, teraz sie walnelam na kanapce i jakis filmik strzele...moze dolaczycie do mnie - jakies towarzystwo sie przyda :-) :-) :-) hehehe
Ja sie dzis zajadam ciastem ojjj nie ladnie hehe
i Sorga dzieki tobie troche wsunelam owockow bo mnie zainspirowalas
Poza tym to dzisiaj nawet czuje sie nie zle tylko jak zwykle ostatnio mam lenia. Choc powiem wam ze Mojego sila wyciagnelam na spacer do lasu i az sie dziwie, ze mi sie chcialo bo pogoda taka w katke troszku ...
ale nie jest zle, teraz sie walnelam na kanapce i jakis filmik strzele...moze dolaczycie do mnie - jakies towarzystwo sie przyda :-) :-) :-) hehehe
reklama
Podziel się: