reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

reklama
oj mnie tez tam czasem cos kluje po bokach ale to tylko rozciagajace sie wiazadla a jak kichne to dopiero bol alaaaaaaaa. ogolnie to cale sie rozciagamy (w szerz niestety) i stawy i wiazadla sie rozluzniaja i niedlugo bedziemy chodzic jak kaczki byle rownowage utrzymac ;)

po prostu po ostatnim pobycie w szpitalu wole dmuchac na zimne,moj tato za to stwierdzil ze jesli nie bylo plamienia(a w takich przypadkach mam musowo dzwonic do gina i jechac odrazu do szpitala?) to moze to jest jakas infekcja w drogach moczowych,w sumie to moze nawet na pecherz mi wygląda bo jakos tak z przodu to czuje,ale z drugiej strony ani tamp ani czestswzego chodzenia do kibelka nie mam,wywalczylam w sumie najwazniejszą rzecz bo polowkowe mam dopiero za jakies 3 tyg,dzis pojdziemy u mnie w pracy i zobacze na usg dzidziorka,ale sie ciesze dziewczynki,bo jeszcze malenstwa nie czuje to jakos tak jak go zobacze to chyba lzej na serduszku mi sie zrobi,napisze wam wszystko wieczorem bo do 19 pracuje buziaki:-):-)

3mam kciuki dorotka. zawsze w ciazy lepiej dmuchac na zimne!! ale z Twojego opisu to raczej nic tragicznego sie nie dzieje. pozdro!!!!

:wściekła/y: no i chyba czas do dentysty...Dzis wyczulam, ze gorna szostka mi zaczyna sie kruszyc:wściekła/y: chyba bedzie z tego dziura. Zaczynaja sie problemy z zebami oto:wściekła/y:

Ja chodzę do dentysty od 8 tyg, nie że jestem taka zapobiegliwa, ale po prostu zapomniało się na jakiś czas (2 lata :zawstydzona/y:) o tym dentyście i miałam kilka uzupełnień. Na szczęście nic mi się nie dzieje z powodu ciąży, ufff.

to ja,noc okropna,juz wcale nie moge na brzuchu spac koszmar,obudzilam sie ze zgagą,pierwszy raz w zyciu mialam to okropienstwo,a teraz mnie mdli-koszmar,pedze do pracki,buziaki

Ostatnio mam gorsze dni ,często napina mi się brzuszek to pewnie zasługa wzdęć,które towarzyszą mi od początku ciąży i chyba będą już do końca:-( .Do tego boli mnie raz krzyż,raz kręgosłup ,mówiłam o tym lekarzowi powiedział że tak już jest i że to normalne w ciąży.Jeszcze do tego wszystkiego przyplątała się infekcja dróg moczowych-biorę na to furagin.:-(

reklama
Derylka furagin pobierzesz i napewno przejdzie, ja też go brałam i ok.
Teraz pytanie z innej beczki macie też białe upławy jak się podcieracie?? Mi upławy towarzyszą od początku ciąży ale czasami to mam ich naprawdę dużo-wiem ze napewno to żadna infekcja bo nie mam innych objawów a i lekarz mówił że nie widzi nic niepokojącego. Czekam na odpowiedzi;-)

Do góry