reklama
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
lista jak najbardziej!!! gdy raz zapomnialam to wpadlam w panike bo zupelnie nie pamietalam co na niej bylo. ale juz mi sie zaczyna to co w poprzedniej ciazy. jestem strasznie niekumata i rozkojarzona - przyklad: pytam mezusia: chcesz kawe? odpowiedz moze miec tylko dwa warianty tak lub nie. ale ja jej jakos nie slysze bo juz mysle o czyms innym i za minute znow pytam go czy chce kawe no i znow mi ucieka jego odpowiedz wiec za trzecim razem juz sie pilnuje i cala uwage staram sie skupic na odpowiedzi ale kosztuje mnie to tyle wysilku.... i tak z kazdym pytaniem czy rozmowa normalnie nie mozna ze mna pogadac. 1.5 roku temu moja psiapsiola ale sie wkurzala szczegolnie jak opowiadala jakas dluzsza historie hehe
aha jesli chodzi jeszcze o uciazliwe objawy to non stop zapchany nos i katar i kichanie w nocy - normalnie ohyda!!! siusiu sie skonczylo to teraz jak sie obudze to tak mnie bierze na kichanie ze nie moge przestac buuuu
poza tym standardowo dla kobiet w ciazy zaparcia (nawet czopek wzielam bo nie dawalam rady juz) krwawiace dziasla i krecenie w glowie przy zmianie pozycji (raz bym prawie zemdlala)
aha jesli chodzi jeszcze o uciazliwe objawy to non stop zapchany nos i katar i kichanie w nocy - normalnie ohyda!!! siusiu sie skonczylo to teraz jak sie obudze to tak mnie bierze na kichanie ze nie moge przestac buuuu
poza tym standardowo dla kobiet w ciazy zaparcia (nawet czopek wzielam bo nie dawalam rady juz) krwawiace dziasla i krecenie w glowie przy zmianie pozycji (raz bym prawie zemdlala)
asylan, witam po długiej przerwie) i od razu chciałam spytac o ten katar i kichanie na akord... bo ja tez tak mam ale myslałam że ciąża uczuliła mnie na koty. Jak Kot poodkurza to sie zmniejsz powiem szczeże ale teraz to zgłupiałam.
Jesli chodzi o dziąsła to masz to co ja- ciążowy zespół obrzęeku dziąseł, moja dentystka powiedziała że przejdzie po ciąży i dała mi recepte na taki preparat co mi pani w aptece przygotowałai płukam paszczę co wieczór i problem zniknął a kosztowało to 2,5 PLN hihihi.(tem praeparat zabija bakterie i obkurcza dziąsła. i uważaj bo jak nic nie robisz i się te dziąsła rozpulchniaja to łatwo może dojśc do stanów zapalnyhc bo jedzienie sie tam dostaje.
Punkt następny- ja tam całe życie męcze się z zatwardzeniem więc to dla mnie żadna nowość, piję sobie kawkę z mleczkiem rano, trochę pomaga.
Jesli chodzi o dziąsła to masz to co ja- ciążowy zespół obrzęeku dziąseł, moja dentystka powiedziała że przejdzie po ciąży i dała mi recepte na taki preparat co mi pani w aptece przygotowałai płukam paszczę co wieczór i problem zniknął a kosztowało to 2,5 PLN hihihi.(tem praeparat zabija bakterie i obkurcza dziąsła. i uważaj bo jak nic nie robisz i się te dziąsła rozpulchniaja to łatwo może dojśc do stanów zapalnyhc bo jedzienie sie tam dostaje.
Punkt następny- ja tam całe życie męcze się z zatwardzeniem więc to dla mnie żadna nowość, piję sobie kawkę z mleczkiem rano, trochę pomaga.
no to tak a propos zapominalstwa, jeszcze chciałam dodać.... że wstałam rano jak zwykle pełna energii, posprzatałam łazienkę, ubikację, kuchnię, dokończyłam urządać moje biuro, po czym wstałam- usiadlam bo tak mi sie w głowie zakręciło i krwotok jak próbowałam wstać ciężko mamy nie?
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Z tym sprzątaniem, to przeżyłam wczoraj szok :-)
Wracam z pracki, a domek cały wysprzątany, łącznie z kuchnią i zmywaniem naczyń. Mój mąż miał wczoraj dzień wolny i został z małym w domku (juniora ucho bolało) i posprzątał :-) zostawił mi tylko drobnostki.
Wczoraj wyjeżdżał na dwa dni i stwierdził, że posprzątał żeby wszystko nie zostało na mojej głowie :-)
Wracam z pracki, a domek cały wysprzątany, łącznie z kuchnią i zmywaniem naczyń. Mój mąż miał wczoraj dzień wolny i został z małym w domku (juniora ucho bolało) i posprzątał :-) zostawił mi tylko drobnostki.
Wczoraj wyjeżdżał na dwa dni i stwierdził, że posprzątał żeby wszystko nie zostało na mojej głowie :-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
kochanego masz tego mężulka Jolciu,ja dziś sprzątałam całe mieszkanko a mój misiaczek poodkurzał mi troszkę
reklama
mowiłam jolcia że będzie dobrze) przecież on cie kocha i nie pozwoli żebys była przepracowana, przemęczona czy nieczęśliwa, faceci tylko jarzenie takie spowolnione czasem mają, ale jak to mówią: lepiej późno niż wcale
Podziel się: