reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Jolcia to witaj w klubie,ja też momentami trace cierpliwość do mojego mężulka,czasami jestem strasznie rozdrażniona i najchętniej chciałabym aby wszyscy dali mi święty spokój,buziaki
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
to u nas ze sprzataniem mezusia to troche na bakier - raz na jakis czas a mnie to denerwuje okropnie wiec sprzatam ale musze go pochwalic ze od trzech miesiecy zmywa bo mi sie podnosi straaasznie. myslalam ze po 16 tyg mi przejda mdlosci (tak bylo ostatnio) no i w sumie juz nie tak zle ale jeszcze z rana po sniadanku mnie mdli troche.
jesli chodzi o zapchany nos to nawet chyba w kalendarzu ciazy na babyboom pisza ze tak jest w ciazy i to wina hormonow, w szczegolnosci estrogenu (co nie oznacza ze to wszystkie kobitki maja)
powoli mi sie zaczyna zgaga ale to jeszcze nie to - raz przez 3 dni mnie trzymala i ful Rennie zjadlam.... i nie wiem czy przeszlo samo z siebie czy to Rennie pomaga
jesli chodzi o zapchany nos to nawet chyba w kalendarzu ciazy na babyboom pisza ze tak jest w ciazy i to wina hormonow, w szczegolnosci estrogenu (co nie oznacza ze to wszystkie kobitki maja)
powoli mi sie zaczyna zgaga ale to jeszcze nie to - raz przez 3 dni mnie trzymala i ful Rennie zjadlam.... i nie wiem czy przeszlo samo z siebie czy to Rennie pomaga
Mam nadzieję, że mnie zgaga ominie. Nigdy w życiu takowej nie miałam i liczę, że mieć nie będę.;-) Nawet nie wiem czy potrafiłabym stwierdzić, że mam zgagę, wiem że to takie uczucie pieczenia w przełyku, ale pewności nie mam.
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
tez jej nie mialam nigdy przed ciaza i troche mi zajelo zanim sie skapnelam ze to to. ja nie odczuwalam zgagi jako pieczenia tylko jakbym miala w zoladku i przelyku cala bryle lodowa tak jakos zimno i nieprzyjemnie....
o dziasla nie wiem jak tu dbac zapytam na wizycie. po poprzedniej ciazy mialam bardzo oslabione i dentystka przepisala mi specjalna paste do zebow i plyn do plukania i troche sie sciagnely. za to na szczescie nie utracilam zadnego zeba i zaden sie nie zepsul ufff.
o dziasla nie wiem jak tu dbac zapytam na wizycie. po poprzedniej ciazy mialam bardzo oslabione i dentystka przepisala mi specjalna paste do zebow i plyn do plukania i troche sie sciagnely. za to na szczescie nie utracilam zadnego zeba i zaden sie nie zepsul ufff.
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Hmmm co do zgagi-wystrzegajcie się jej jak ognia i to w dosłownym znaczeniu!!! W szpitalu objadłam się tłustej karpatki i o 3 rano myślałam że spłonę-pierwszy raz miałam takie uczucie paliło mnie w mostku, plecach i gardle-uratowała mnie pielęgniarka dając ranigast. Obym nigdy nie miała już zgagi-okropność!!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
a jak dzisiaj mialam całkie niezlą przygode,najpierw zachciało mi sie na śniadanko kanapeczek z jajeczkiem,a po jakis 10 min od zjedzenia sniadanko wylądowało w kibelku,a juz dawno tak nie miałam :-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
a tak wogóle to mnie jakos dzisiaj dziwnie od rana co jakis czas w brzuchu sciska,troszke mnie to niepokoi,zwlaszcza ze mialam bardzo niespokojną noc
reklama
Podziel się: