reklama
E
efilo
Gość
Co ja bym w takim wypadku jadła?
Ja dopiero koło 19 jem obiad
Ja dopiero koło 19 jem obiad
E
efilo
Gość
Gratulacje Siwucha (ależ Ci późno odpuściło! - ale co tu dużo gadać: lepiej późno niż wcale :-) )
Co do późnych godzin obiadowania - ja aktualnie też nie pracuje, ale jem z ukochanym jak wraca z pracy. Zresztą nie mam się co przestawiać - od stycznia z powrotem pracuje.
Co do późnych godzin obiadowania - ja aktualnie też nie pracuje, ale jem z ukochanym jak wraca z pracy. Zresztą nie mam się co przestawiać - od stycznia z powrotem pracuje.
Cóż, ja muszę pilnować max 2-3h odstępów pomiędzy jedzonkiem, bo inaczej mnie mdli. Ale tę taktykę zalecił mi gin (wraze ze wskazaniem, żeby pierwsze "coś" jeść jeszcze w łóżku a ostatnie tuz przed snem). Póki co, raczej się sprawdza
Siwucha grauluje nierzygania efilo fajnie że będziesz mogla do pracy wrócić )ja z kolei po jedzeniu mam przez godzinę leżeć.. no to leżę wyklucza to niestety podgryzanie w pracy mam straszny po prostu apetyt az mnie czasem przeraża ile ja potrafię zjeść
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
czesc dziewczynki,ja nie zygalam juz dobry miesiąc a od wczoraj jakos na rozne zapachy tak mnie mdli,ze az mi leki w oczkach się kręcą,ja czasem tez sie dziewie,ze nic nie przytylam i od początku ciązy waze tyle samo,no a zjesc to nie powiem ,ze nie potrafie,buziaczki:-)
reklama
a ja wygladam jakbym w 6 miesiącu była brzuchol mam wielki, już się zaczynamy śmiać że to bliżniaki. Z drugiej strony ja jestem generalnie wysoka, mocno zbudowana, tak atletycznie bo przez wiele lat trenowałam pływanie wyczynowo. Nigdy nie byłam smukła, ale przed ciażą zbliżyłam się z figurą do tego co możnaby nazwac ideałem , biorąc pod uwagę moją grubokościstość i predyspozycję. I byłam na serio zadowolona. A ciąża przywróciła mnie do moich koszmarków, za 5 kilo przewyższę najwyśza wage jaka do tejo pory miałam. a jeszcze w czerwcu ważyłam tyle ile ostatnio majac 17 lat.
No cóż, muszę wierzyć że macierzyństwo mnie odchudzi.
Nigdy nie udało mi się kształtowac figury przez niejedzenie. W zwiazku z tym że nie umiem sobie odmawiać. Zawsze wracałam do formy za pomoca wysiłku fizycznego, a teraz nic nie moge robić bo nie mogę się męczyć
Błędne koło :sick:
No cóż, muszę wierzyć że macierzyństwo mnie odchudzi.
Nigdy nie udało mi się kształtowac figury przez niejedzenie. W zwiazku z tym że nie umiem sobie odmawiać. Zawsze wracałam do formy za pomoca wysiłku fizycznego, a teraz nic nie moge robić bo nie mogę się męczyć
Błędne koło :sick:
Podziel się: