reklama
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Dziewczynki jak przeglądam to nasze forum to jakoś niepodoba mi się w jaki sposób je prowadzimy;-( dlaczego poruszacie tematy wątkach mówiących o czymś wogóle innym-wydawało mi się że na wszelkiego rodzaju plotki i ploteczki jest wątek czerwcówkoland a nie np. piszecie o zwierzakach w wątku o uciążliwych objawach. Może postarajmy się uporządkować nasze sprawy-lub zakładajmy nowe wątki odpowiednie do tematów!!!????
siwucha12
Mam nadzieję że przyjmiecie to bez obrazy ale ja nie wchodzę na wszystkie wątki tylko na te które mnie interesują, dzisiaj chciałam napisać coś o objawach uciążliwych a tu prosze fotki psów i kotów......wogóle nie na temat!!! rozmowy o ziwrzakach a ja tak jak bym sie z choinki urwała i walne coś pomiędzy zwierzaki o moich objawach-to nieładnie zawalać tak nasze wątki-bo wkońcu w każdym wątku będziemy pisać o dupie marynie:-)
a co chciałas napisać siwucha? nie będzisz wysakaiwać, poprostu pisz, widzisz jak zmieniamy tematy... postaram sie nad sobą panować
D To co ci dolega siwuszko?
Ps. Blanes psiak to Rybak, czarna to Koteczka a buras to Kapuśniak
Ps. Blanes psiak to Rybak, czarna to Koteczka a buras to Kapuśniak
Siwuszku rozumiem twoje zirytowanie, ale pisz śmiało. Czasem trudno nie zareagować na post, który nie jest na temat, albo inaczej... jest na temat, ale ma się skojarzenia zupełnie z czymś innym. Fajnie się rozmowa kręci. Jak Cię wkurzamy to nas zignoruj, albo wywal na czerwcówkoland, ale się na nas nie denerwuj. Tak łatwo się zapomnieć...:-)
siwucha12
Wcale się nie denerwuję tylko jestem pedantką i lubię jak jest wszystko uporządkowane i na swoim miejscu;-)
Co do tematu to moimi uciążliwymi objawami są wymioty-lekarz przepisał mi wit. b6 ale jeszcze nie skutkuje-mam nadzieję że już niedługo....
Zeby nie wymiotować muszę ostatni posiłek zjeść o 18 to wtedy mam święty spokój:-)
Co do tematu to moimi uciążliwymi objawami są wymioty-lekarz przepisał mi wit. b6 ale jeszcze nie skutkuje-mam nadzieję że już niedługo....
Zeby nie wymiotować muszę ostatni posiłek zjeść o 18 to wtedy mam święty spokój:-)
reklama
Podziel się: