reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
no i super, bedzie jasno i przejrzyście. Przenosze moje fotosy na ten wątek, zeby nie zasmiecac głównego
w związku z tym, że wiem, ze nosze pod serduszkiem małego mężczyznę, nie mogłam sie wczoraj powstrzymac i kupiłam pierwsze ciuszki. wszakże jakby jednak gin sie pomylił, mysle, że dziewczynka tez mogłaby je nosić.
dresik
body
no i Kermit... będzie jak znalazł na późne lato i wczesną jesień. :-)
w związku z tym, że wiem, ze nosze pod serduszkiem małego mężczyznę, nie mogłam sie wczoraj powstrzymac i kupiłam pierwsze ciuszki. wszakże jakby jednak gin sie pomylił, mysle, że dziewczynka tez mogłaby je nosić.
dresik
body
no i Kermit... będzie jak znalazł na późne lato i wczesną jesień. :-)
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Śliczne i słodkie Kermit jest rewelacyjny A ciuszki faktycznie dośc uniwersalne Z reszta dla takiego malucha wszystko pasuje Moja cora tez nosiła po bracie
Obiecałam sobie ze w przyszlym tyg też coś kupię. W piątek mam nadzieję że lekarz potwierdzi, że z dzidzią wszystko w porzadku i w poniedzialek zamierzam kupić cos malutkiego
Powiedz mi na jaki rozmiar kupowalaś? Zastanawiam sie ale chyba zacznę od r.62, mniejszych chyba nie ma sensu...
Obiecałam sobie ze w przyszlym tyg też coś kupię. W piątek mam nadzieję że lekarz potwierdzi, że z dzidzią wszystko w porzadku i w poniedzialek zamierzam kupić cos malutkiego
Powiedz mi na jaki rozmiar kupowalaś? Zastanawiam sie ale chyba zacznę od r.62, mniejszych chyba nie ma sensu...
maqnio
Mamusia Różyczki
Corin ciesze, sie ze ciuszki się podobają. kolory dosc własnie uniwersalne więc i dziewczynka mogłaby nosic. Ja najmniejsze kupiłam własnie w rozmiarze 62 (body), zgadzam się, ze mniejszych nie ma sensu kupować, a dresik i kermit sa na 68. trzymam kciuki, żeby z dzidzią wszystko było dobrze.
danuska
Fanka BB :)
Maqnio zaje..fajny ten kermit-elmo. Przy okazji zgadzam się z Emką, że to Elmo tylko w złym kolorze. Swoją drogą w zielonym też mu ślicznie. :-)
Czekam do środy na wizytę i jak będzie wszystko ok to na pewno też coś kupię. Nie mogę się doczekać.
Czekam do środy na wizytę i jak będzie wszystko ok to na pewno też coś kupię. Nie mogę się doczekać.
A
Anulka198424
Gość
No widze ze szal juz jest hehe ja jak wam powiem ile mam juz to padniecie a mianowicie 19 spiszkow roznych rozmiarow, 11 pajacykow roznego rodzju 3 czapeczki, nawet kupilam rekawiczki niedrapki i 2 buteleczki hehe wszystko uprane poprasowane i spakowane beda czekac na odpowiedni czas
dodi_misia
Fanka BB :)
No pewnie, że w razie czego dziewczynka tez może załozyć. Wcale nie jestem za tym, żeby dziewczynki tylko w różowym były! Piękne ubranka, jak coś kupie to na pewno tez sie pochwalę!
maqnio
Mamusia Różyczki
no anulka to pobiłas mnie juz na głowe.:-) Ja tu tak niesmiało 3 ubranka..eh..nie no super, ja tez juz bym chciała miec wszystko dla maluszka przygotowane. cudnie jest wić gniazdko
reklama
ja jestem zdania ze takiemu noworodkowi nie ma co wybierac w kolorach, ani sie go zbytnio nie pokazuje swiatu a jak juz to najblizszym osobom. Dopiero w czasie gdy dziecko ma tak kilka miesiecy i wychodzi sie na dwor spokojnie wtedy mozna pomyslec zeby chlopcu nie zakladac rozowej czapeczki. A w domu to juz wsio jedno co nosi byle wygodne bylo
no serio wy szalejecie z tymi zakupami, istne zakupoholiczkowe brzuchatki
no serio wy szalejecie z tymi zakupami, istne zakupoholiczkowe brzuchatki