reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrania ciążowe

mnie też w obwodzie przybyło dlatego w sobotę planuję napad na Plazę w rybniku i zakupy.. ;-D
bo jak zobaczyłam cene spodni w wodzisławskim sklepie ciążowym to mnie przytkało ;|

reklama
mnie też w obwodzie przybyło dlatego w sobotę planuję napad na Plazę w rybniku i zakupy.. ;-D
bo jak zobaczyłam cene spodni w wodzisławskim sklepie ciążowym to mnie przytkało ;|

ja ostatnio w calym rybniku przelazlam znane mi sklepy z ciuchami ciazowymi i poza wyprzedaza w H&M nie znalazlam spodni taniej niz 179zl !! no chyba ze takie nieteges ... byly za 98 ... w C&A min za 199 ... porazka !!!

wogole AnOoLa jakie w rybniku znasz sklepy ?? bo moze ja nie wiem o wszystkich:
C&A, H&M, ciazowy w starym towarowym na rynku, i ciazowy w plazie ... tu sie moja wiedza konczy ...

ja ostatnio w calym rybniku przelazlam znane mi sklepy z ciuchami ciazowymi i poza wyprzedaza w H&M nie znalazlam spodni taniej niz 179zl !! no chyba ze takie nieteges ... byly za 98 ... w C&A min za 199 ... porazka !!!

C&A, H&M, ciazowy w starym towarowym na rynku, i ciazowy w plazie ... tu sie moja wiedza konczy ...
też nie znam więcej ;|
ja dzisiaj byłam w wodzisławiu w tym obok Brzdąca tam gdzie są suknie ślubne.. i znalazłam fajne za 149zł.. ( ;| )
tylko ze jak przymierzylam to naprawde jak na mnie szyte ;-D
czyli w sumie nie mam po co jechac do rybola ;/
co za naród, żeby z ciężarnych zdzierac ;/

Z tymi ubraniami to jest porazka ja bylam w tym ciazowym w plazie i mierzylam kilka spodni i jedna eska drugiej nie rowna , dziekowalam Bogu, ze nie zamowilam sobie w necie bo by byl przypal.... a rybaczki to juz po przecenie byly wiec warto sprawdzic....

Z tymi ubraniami to jest porazka ja bylam w tym ciazowym w plazie i mierzylam kilka spodni i jedna eska drugiej nie rowna , dziekowalam Bogu, ze nie zamowilam sobie w necie bo by byl przypal.... a rybaczki to juz po przecenie byly wiec warto sprawdzic....

ja tez tam mierzylam rozne modele i rozne rozmiary ... co ziekawsze rozmiary tej smej firmy sie roznia !!

ja tez tam mierzylam rozne modele i rozne rozmiary ... co ziekawsze rozmiary tej smej firmy sie roznia !!
dlatego właśnie się boję troche kupować przez neta..
ale rybaczki które sobie upatrzyłam są ze stretchu chyba wiec nie jest tak źle ..
cóż w weekend napad na rybnik moze przynajmniej bluzkę jakąś upoluję ;)

reklama

A byłyście w tym sklepie na rynku koło rosmana i pod sukniami ślubnymi Karina? Bo ja tam kupiłam super jeansy za 80 zł! A wybór mają duży:-D

Do góry