reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrania ciążowe

reklama
to ja tam dzisiaj popędzę ;p ale dam sie najpierw lubemu wyspać żeby potem nie marudził że musi ze mną chodzić ;-D

Dziś w końcu kupiłam sobie wymarzone jeansy, w H&M za 150zł. Do tego bluzeczka i w ciuchlandzie jeszcze jedne zwykłe jeansy z bardzo niskim stanem i 2 bluzki. Narazie mi starczy.

zdobycz dnia dzisiejszego - H&MMAMA - 20zl !!

Załączniki

• IMG_0076-1.jpg
    IMG_0076-1.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 60
Mea osi - dosłownie prawie identyczna bluzkę kupiłam sobie dwa dni temu i mam ją na sobie.

Szkoda tylko, że jak w końcu znalazłam sklepy z ciuszkami dla kobiet w ciązy to albo wyprzedaż, albo musiałam sie nałazić i mały wybór. Ale mam dżinsy, spodnie blu z materiału, bluzkę koszulową w kolorze różu i parę innych bluzeczek.

Cieszę się, ze jestem w ciązy, ale czasem mam kompleks "wielkości". :-pNa widok szczupłych laseczek poczułam coś jakby żal czy zazdrość? :zawstydzona/y: Postanowiłam sobie, ze po ciazy wrócę do formy za wszelką cenę. A na razie buszuję w 'workowatych" ciuszkach :-)

MEA.. a ja tam dzisiaj byłam i już ich chyba nie było ;(
podreptałam do niveny ;-D i tam wyczaiłam wyprzedaż .. jakie se gacie kupiłam.. jeansy.. ;-D no miodzio... ;D ze 179 zł na 143 przecenione ale warto było, bo są naprawde ekstra.. jutro mejbi zdjęcie wkleje ;)

MEA.. a ja tam dzisiaj byłam i już ich chyba nie było ;(
podreptałam do niveny ;-D i tam wyczaiłam wyprzedaż .. jakie se gacie kupiłam.. jeansy.. ;-D no miodzio... ;D ze 179 zł na 143 przecenione ale warto było, bo są naprawde ekstra.. jutro mejbi zdjęcie wkleje ;)

anoola na 100% byly bo bylo ich jeszcze duuuzo :) tylko moze nie zauwazylas bo wisialy na scianie po prawej jak sie wchodzi do przymierzalni ... na przedzie wisialy takie jasno rozowe a z tylu kremowe :) z reszta siostra byla przed 19 w h&M i je ogladala bo pisala smsa ze fajna :)

a w nivenie sa ciuchy ale na chude ciazarowki :) ja tam ani jednej bluzki nie widzialam w ktorej bym sie dobrze czula ...

a ja jej szukałam.. cała tą ściane przejrzałam i wydawało mi się ze jej nie widzę.. w sumie patrzalam po rozmiarach też.. ;-D wiec moze temu nie zauwazylam..
ja wlasnie w nivenie duzo rzeczy widzialam na siebie..
bo gruba nigdy nie byłam.. i poki co z rzeczy ktore mi odstaja to brzuch ;-D i cyce .. ;p a tak to w 38 wchodziłam..

reklama
a ja jej szukałam.. cała tą ściane przejrzałam i wydawało mi się ze jej nie widzę.. w sumie patrzalam po rozmiarach też.. ;-D wiec moze temu nie zauwazylam..
ja wlasnie w nivenie duzo rzeczy widzialam na siebie..
bo gruba nigdy nie byłam.. i poki co z rzeczy ktore mi odstaja to brzuch ;-D i cyce .. ;p a tak to w 38 wchodziłam..

to na 100% mialabys dobra M-ke :) a moze rozowa by ci sie spodobala :)

Do góry