reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ubrania ciążowe

no cóż trudno...ślepa widocznie jestem.. ;-D
do okulisty zamiast do gina ;p
moze jutro znowu tam podjade ..choć przyznam ze jak dzisiaj stalismy w korku to juz moj brzuch mowil NIE.. ale te spodnie mi wynagrodzily wszystko ;)

reklama
mea - super bluzka, muszę przejść się do naszego hm, może też coś tam znajdę,
ja na razie mam dwie pary spodni z hm ale z Berlina, jedne rybaczki, jedne długie ale oby dwie pary lniane białe i cienkie i jak leje to trochę śmiesznie w nich wyglądam.
Ja marze o dzinsach, widziałam w zarze w berlinie fajne, a wręcz superanckie ale niestety nie było rozmiaru
. Znalazłam fajny sklep w necie z ubraniami dla ciężarówek, ceny nie najniższe, ale rzeczy fajne, tylko ciężko z przymierzeniem.
www.huppymum.pl

a ja laseczki kupilam sobie wreszcie spodnie ciazowe, przypadkiem weszlam do H&M i byl na mnie rozmiar o dziwo, jedne jedyne byly, ale są fajne , wkleje pozniej foteczke. No ale ta cena 180 zł..... ale z nas zdzierają

mea - super bluzka, muszę przejść się do naszego hm, może też coś tam znajdę,
ja na razie mam dwie pary spodni z hm ale z Berlina, jedne rybaczki, jedne długie ale oby dwie pary lniane białe i cienkie i jak leje to trochę śmiesznie w nich wyglądam.
Ja marze o dzinsach, widziałam w zarze w berlinie fajne, a wręcz superanckie ale niestety nie było rozmiaru. Znalazłam fajny sklep w necie z ubraniami dla ciężarówek, ceny nie najniższe, ale rzeczy fajne, tylko ciężko z przymierzeniem.
www.huppymum.pl

Zamawiałam z tej strony bluzkę i sukienkę i jestem bardzo zadowolona:tak:
Z przesyłką zapłaciłam 93 zł:tak:

A ja w ostatnim czasie poszerzyłam swoja garderobe ciazowa !
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...ck.us/img30/tuniki.jpg/1/w608.png[/IMG][/URL]

https://www.babyboom.pl/forum/[URL=....us/img145/ciuszki.jpg/1/w608.png[/IMG][/URL]

A to od mojego kochanie :) Tak mu sie spodobało ze brzuszek spuchł (jak był ostatnim razem) ze uznał ze musze cos miec na ten brzuszek od niego :)

Do tego kupiłam jeszcze getry ciazowe 3/4 na allegro ,za 22 zł z przesyłka - sa swietne ja wziełam kolor czarny ,a chce jeszcze dokupic brazowe !!!!!

Do tego kupiłam jeszcze getry ciazowe 3/4 na allegro ,za 22 zł z przesyłka - sa swietne ja wziełam kolor czarny ,a chce jeszcze dokupic brazowe !!!!!

ja wlasnie dzis patrzylam na getry na allegro ... mam ze dwie bluzeczki tuniki takie dlugi i fajnie by wygladaly wlasnie do leginsow ...

poza tym ja musze jechac do siostry bo tam na mnie czeka spodnica dzinsowa na szelkach, spodnie sztruksowe i kilka bluzeczek :D

a kolejny duzy zakup to beda ogrodniczki :)

ja wlasnie dzis patrzylam na getry na allegro ... mam ze dwie bluzeczki tuniki takie dlugi i fajnie by wygladaly wlasnie do leginsow ...

poza tym ja musze jechac do siostry bo tam na mnie czeka spodnica dzinsowa na szelkach, spodnie sztruksowe i kilka bluzeczek :D

a kolejny duzy zakup to beda ogrodniczki :)
Mea no ja wlansie tez do takich tuniczek zakupiłam sobie ciazowe getry ,powiem ci ze sa super wygodne i mnie przynajmnie nic nie uwiera :) A swoja droga bardzo mi sie podoba takie polaczenie !

reklama
Nie przesadzaj nie przesadzaj !!!!!!!!! widziałam twoje foty ,ty duzo przesadzasz !!! Juz kiedys wszystkie to stwierdziłysmy !!!!:-D

przesada przesada ale ja z racji ze sporo tanczylam (jakies 20 lat jak nic) mam strasznie rozbite miesnie nog ... uda i lydki to normalnie obwod mega :) a w leginsach jeszcze sie to podkresla :)
nawet nie wiesz jaki ja mam problem z kupowaniem spodni !! szok normalnie wszystkie mam w udach za waskie !!

Do góry