reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrania ciążowe

narazie tak jak je z worka wyciagnelam
ps te pierwsze sa czarne a drugie bezowe :)

Załączniki

• IMG_0060.jpg
    IMG_0060.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_0061.jpg
    IMG_0061.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 74
reklama
NO super spodnie !!!!!!!! Az mi zal ze mojego teraz nie ma co by podjechal ze mna do Wrocławia bo u nas h&m nie ma :( Buuuuuuuuuuuuuuuuu

Spodnie z H&M są super mam 2 pary od koleżanki i latam cały czas. Brzucha nie uciska, a nie ssówają się i wyglądają super :tak:

ha a ja wczoraj pojechalam do C&A i kupilam sobie sliczna bawelniana bluzeczke :) co prawda nie ze stoiska ciazowego ale z bluzeczek o modzie sprzyjajacej przyszlym mamusiom :) i z prognoz mojej mamusi (zmusila mnie prawie do zakupu ale nie zaluje) bede w niej chodzic do samego konca i jeszcze dlugo potem :)
fotke zrobie jak tylko bede miala ja ubrana :)

reklama
...ja w weekend w końcu zakupiłam pierwszy ciuszek ciążowy - jeansowa miniówa z H&M ...i jestem zachwycona ! w końcu nic mnie nie uciska :tak: Niby brzuszek malutki ,ale przybyło mi w obwodzie już prawie 20cm . !!! jestem w szoku normalnie, bo naprawde ledwo co go widać...;-)

Ostatnia edycja:
Do góry