reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrania ciążowe

przesada przesada ale ja z racji ze sporo tanczylam (jakies 20 lat jak nic) mam strasznie rozbite miesnie nog ... uda i lydki to normalnie obwod mega :) a w leginsach jeszcze sie to podkresla :)
nawet nie wiesz jaki ja mam problem z kupowaniem spodni !! szok normalnie wszystkie mam w udach za waskie !!
NO ale za to potancowalas 20 lat jak nic :):-D Napewno w leginsach bedzie ci wygodnie :)

reklama
a to moje cizówki niedawno nabyte, poza nimi mieszcze sie jeszcze w 2 pary straych spodni które troche na mnie wczensije wisialy, ale jak w nich siedze to troche ciasno w brzucha
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=.../img200/dsc01536w.jpg/1/w1536.png[/IMG][/URL]
Mea no ja wlansie tez do takich tuniczek zakupiłam sobie ciazowe getry ,powiem ci ze sa super wygodne i mnie przynajmnie nic nie uwiera :) A swoja droga bardzo mi sie podoba takie polaczenie !

a przeslij linka ktore zamowilas, bo tez bym sobie chetnie zamowila, a moze juz jakies sparwdzone ;)

a przeslij linka ktore zamowilas, bo tez bym sobie chetnie zamowila, a moze juz jakies sparwdzone ;)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Ja brałam od tego goscia ,wziełam getry ciazowe rozmiar m 3/4 na 164 cm.I sa idealne nic mnie nie cisnie. dobrze szyte na brzuszek :) Ma kilka rodzaji ciazowych jak i duzo kolorkow wiec mysle ze jest w czym wybierac :) Ja wziełąm czarne jeszcze mysle o brazowych !NO i sa tanie a wiadomo lato dlugie nie jest :)

Marta super spodnie :)

reklama
Witam :-)
Co do zakupów to ja kupiłam ostatnio kilka zestawów ciążowych za które naprawdę nie dużo zapłaciłam. Jestem zadowolona w 100 % , ale niestety nie z leginsów. Prosiłam o duży rozmiar i żeby były luźna, mówiłam, że na ciąże, przywiozłam do domu, a tu trochę ciasne....:-( Jak mi się uda to oddam tej kobiecie bo niewygodnie się w nich czuję no i uciskają na brzuszek.
Z reszty zakupów jak już pisałam jestem b. zadowolona. Szaleję na punkcie folkowych ubrań i takich też sporo nabyłam.
W wolnej chwili umieszczę tu kilka fotek :tak:

Do góry