NO ale za to potancowalas 20 lat jak nic Napewno w leginsach bedzie ci wygodnieprzesada przesada ale ja z racji ze sporo tanczylam (jakies 20 lat jak nic) mam strasznie rozbite miesnie nog ... uda i lydki to normalnie obwod mega a w leginsach jeszcze sie to podkresla
nawet nie wiesz jaki ja mam problem z kupowaniem spodni !! szok normalnie wszystkie mam w udach za waskie !!
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
NO ale za to potancowalas 20 lat jak nic Napewno w leginsach bedzie ci wygodnie
smiej sie smiej ... zobacz do albumu mojego tam wrzucilam jakies foty
Meaaaaa !!! wlasnie ogladałam foty przepiekne !!!smiej sie smiej ... zobacz do albumu mojego tam wrzucilam jakies foty
a to moje cizówki niedawno nabyte, poza nimi mieszcze sie jeszcze w 2 pary straych spodni które troche na mnie wczensije wisialy, ale jak w nich siedze to troche ciasno w brzucha
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=.../img200/dsc01536w.jpg/1/w1536.png[/IMG][/URL]
a przeslij linka ktore zamowilas, bo tez bym sobie chetnie zamowila, a moze juz jakies sparwdzone
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=.../img200/dsc01536w.jpg/1/w1536.png[/IMG][/URL]
Mea no ja wlansie tez do takich tuniczek zakupiłam sobie ciazowe getry ,powiem ci ze sa super wygodne i mnie przynajmnie nic nie uwiera A swoja droga bardzo mi sie podoba takie polaczenie !
a przeslij linka ktore zamowilas, bo tez bym sobie chetnie zamowila, a moze juz jakies sparwdzone
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Ja brałam od tego goscia ,wziełam getry ciazowe rozmiar m 3/4 na 164 cm.I sa idealne nic mnie nie cisnie. dobrze szyte na brzuszek Ma kilka rodzaji ciazowych jak i duzo kolorkow wiec mysle ze jest w czym wybierac Ja wziełąm czarne jeszcze mysle o brazowych !NO i sa tanie a wiadomo lato dlugie nie jest
Marta super spodnie
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ja od tej babki bede kupowac
Ja mam wrazenie ze to ta sama kobieta od ktorej ja zamowiłam tylko ze na innym konice !!!!!!!!! Baaa a wrecz jestem pewna ahahahahPrzedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea tez ogladalam Twoje foteczki super
ma sie w zyciu nalogi ...
reklama
Makunga
Fanka BB :)
Witam :-)
Co do zakupów to ja kupiłam ostatnio kilka zestawów ciążowych za które naprawdę nie dużo zapłaciłam. Jestem zadowolona w 100 % , ale niestety nie z leginsów. Prosiłam o duży rozmiar i żeby były luźna, mówiłam, że na ciąże, przywiozłam do domu, a tu trochę ciasne....:-( Jak mi się uda to oddam tej kobiecie bo niewygodnie się w nich czuję no i uciskają na brzuszek.
Z reszty zakupów jak już pisałam jestem b. zadowolona. Szaleję na punkcie folkowych ubrań i takich też sporo nabyłam.
W wolnej chwili umieszczę tu kilka fotek
Co do zakupów to ja kupiłam ostatnio kilka zestawów ciążowych za które naprawdę nie dużo zapłaciłam. Jestem zadowolona w 100 % , ale niestety nie z leginsów. Prosiłam o duży rozmiar i żeby były luźna, mówiłam, że na ciąże, przywiozłam do domu, a tu trochę ciasne....:-( Jak mi się uda to oddam tej kobiecie bo niewygodnie się w nich czuję no i uciskają na brzuszek.
Z reszty zakupów jak już pisałam jestem b. zadowolona. Szaleję na punkcie folkowych ubrań i takich też sporo nabyłam.
W wolnej chwili umieszczę tu kilka fotek
Podziel się: