reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ubrania ciążowe

a ja dzis poszlam do komisu i wyobrazcie sobie ze kupilam:
1. dzinsowa sukienke - boooska 30 zl
2. sliczna fioletowa bluzke - mrau 15
3. dzinsy yessica - 15 zl ...

a potem jeszcze pojechalam so siostry i dala mi kolejna cieniutka dzinsowa sukienke :) i letnie spodnie :) (w spodnie to wchodze teraz ale za chwile bada ciasne ... siosra jest szczuplejsza!!!)

jak porobie fotki to wam wkleje :)

reklama
sorki ale jedna jest strasznie pognieciona :)

Załączniki

• IMG_0223 (2).jpg
    IMG_0223 (2).jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 130
  • IMG_0224.jpg
    IMG_0224.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 122
  • IMG_0225.jpg
    IMG_0225.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 143
  • IMG_0226.jpg
    IMG_0226.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 124
To i ja wkońcu wrzucę moje nabytki ciążowe:

ST830531.jpg - rybaczki - uwielbiam je od momentu kiedy pierwszy raz je założyłam.

Długie klasyczne jeansy - jeszcze nie miały premiery :-): ST830532.jpg

No i bluzeczkę dostałam od Mojego: ST830533.jpg

Dziewczyny, a skąd Wy bierzecie te ciuszki ciążowe? Ja na początku ciąży poczyniłam zakupy w hm w berlinie- kupiłam białe rybaczki i spodnie białe lniane, mierzyła w zarze dzinsy - fajne były ale były tylko S i L i o dziwo L wisiały mi na tyłku :-D:-D, były też fajne spódnice dzinsowe ale oczywiście też nie było rozmiaru.
W Sz-nie w hm nie ma jakieś fajnych rzeczy ciążowych, wszystkie jakieś szaro bure, a dzinsy choć kosztują niemało to wyglądają jak chińskie z rynku za 10 zł.
Czy któraś kupowała ubrania ze sklepu internetowego happymum.pl ? Tam te rzeczy są takie kobiece i nie ponure, ciekawa jestem jaka jest jakość, czy aby nie szmatki za taką cenę.

Dziewczyny, a skąd Wy bierzecie te ciuszki ciążowe? Ja na początku ciąży poczyniłam zakupy w hm w berlinie- kupiłam białe rybaczki i spodnie białe lniane, mierzyła w zarze dzinsy - fajne były ale były tylko S i L i o dziwo L wisiały mi na tyłku :-D:-D, były też fajne spódnice dzinsowe ale oczywiście też nie było rozmiaru.
W Sz-nie w hm nie ma jakieś fajnych rzeczy ciążowych, wszystkie jakieś szaro bure, a dzinsy choć kosztują niemało to wyglądają jak chińskie z rynku za 10 zł.
Czy któraś kupowała ubrania ze sklepu internetowego happymum.pl ? Tam te rzeczy są takie kobiece i nie ponure, ciekawa jestem jaka jest jakość, czy aby nie szmatki za taką cenę.

moniu ja biore ciuszki z komisu :D wyczailam superancki gdzie niedlugo oblowie sie w ciuszkach dla maluszka :D

Muszę poszukać w Szczecinie takiego komisu, niestety z tego co zauważyłam co jakiś powstanie to zaraz upada, a większość kobiet w ciąży chodzi w zwykłych ciuchach z brzuchami na wierzchu ( co przyprawia mnie o mdłości bo wg mnie nie jest to apetyczne) albo w za dużych szaro-burych ciuchach, które wyglądają na nich jak namioty.
Jadę teraz na wakacje to tam poszperam cosik do ubrania. Kupiłam sobie kilka par ( albo kilkanaście :-D:-D:-D:-D) bawełnianych rajstop ciążowych czarnych i szarych , mogłabym do tego dokupić prostą spódnicę dzinsową ( jedna mi styknie) i mam jesień obskoczoną.
Nie ma co się oszukiwać, że dopiero na wiosnę przywitamy się z naszymi ubraniami- jak dobrze pójdzie, a tak będziemy śmigać jeszcze jakiś czas w ciuszkach ciążowych - niestety- znam tą sprawę z doświadczenia.

reklama
Ja się mieszczę w większości w ubrania co miałam przed ciążą, z ciążowych to mam jedne rybaczki lniane białe i długie dżinsy ciążowe co by były od jesieni do zimy. Kupiłam sobie też kilka bluzeczek szerszych na brzuszku, ale one nie są typowo ciążowe, po prostu taka moda teraz panuje.

Do góry