reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U pediatry

my jedziemy na antybiotykach, więc szczepiionki odsuniete:-(
w poniedziałek idziemy na USG sprawdzic co i jak ;czy nerki itd. w porzadku, czy nie ma żadnych zmian i może się czegoś nowego dowiemy:tak:
Aniay trzymam kciuki za malutką Oliwii:tak:

reklama
My idziemy dziś do kontroli i mam nadzieje ze wszystko jest juz w pozadku i mozemy chodzic na spacery!! bo oszaleje tak siedzac w domu!! pozatym na dworku tak slicznie chyba z 14 stopni i słoneczko swieci:-)

xmamuśka- trzymam kciuki za twoje panienki. Faktycznie pogoda śliczna i cieplutko, aż grzech siedzieć w domku...

A dla czego musiał spać??? Nadia miała robione badanie słuchu w 2 dobie i wcale nie spała tylko w pokoju musiało być cicho.

W szpitalu była awaria sprzętu, więc musiałam jechać osobno na to badanie ... a czemu musiał spać :confused: niewiem ... kazali to przyjechałam ze śpiochem :-)

Gratuluję nowych gramów lub kilogramów ... Jeremi ma 2 kg na plusie czyli kilo na miesiąc

moja mala miala tez robiony ten test i musiala byc w glebokim snie :confused:nie wiem czemu,najwazniejsze ze slyszy i jest zdrowa i twoj Jeremi tez Mariaola:tak::-D

a my idziemy jutro do lekarza bo malej 3 dni temu pelno krostek wyskoczylo na buzi i glowce,mysle ze to tradzik niemowlecy,ale wole to sprawdzic,biedactwo jest cala w kropkach:wściekła/y::sick::-(

A my już po szczepionce......ale był wrzask...........:baffled: NO i byliśmy na kontroli bioderek i coś tam się panu doktorowi nie podoba.25 marca idziemy na usg i zobaczymy na razie sie pielu****emy szeroko i robimy ćwiczenia:tak:

reklama
Do góry