reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U pediatry

dziewczyny , jutro jedziemy na badanie słuchu.
trzymajcie kciukaski, by Jeremi spał o 10.30 jak suseł.

mam stresa, czy będzie chciał spać w zatłoczonej poczekalni. Jarek nie dostał urlopu :wściekła/y: i jadę z teściem taxi :baffled: Pewnie wszystko bedzie OK, bo słyszy nawet jak mi strzeli kostka przy usypianiu to potrafi go to zbudzić :-)

reklama
mariola trzymam spoznione kciuki, a wy za mnie prosze bo sie dzis umowilam do polskiej pani pediatry tutaj, ciekawe co mi powie:))

aniay- powodzenia!!! Ciekawa jestem, czy pediatrzy są tam lepsi od ginekologów,oby!.. bo z tego co pamiętam, nie miałaś o nich najlepszego zdania...

Hej. Ja miałam w sobotę znowu pediatrę w domu bo Emila wyglądała dosłownie jak żywy trup:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie jadła nie piła właściwie to nic nie robiła tylko leżała a ja nie wiedziałam co mam z nią zrobić Malko tylko i wyłącznie przez sen piła i to w nocy najlepiej ok.3:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No ale tym razem przyjechała konkretna babka i okazało sie ze mała ma zapalenie gardła no i dostała antybiotyk i teraz ma w buzi mnóstwo pleśniawek i wygląda jak taki muchomorek:-p. a dziś jedziemy do naszego pediatry tak ogólnie na kontrole by sprawdziła czy Emilce nic na płucach nie zalega bo ten kaszel to ma okropny no i może zaszczepimy Natalkę jeśli pediatra sie zgodzi bo raz mała miała gorączkę no i trochę kicha. No i jestem ciekawa ile waży Natalka:laugh2:

tynka, powodzenia :-) a dla Emilki ZDRÓWKA!!!!!!

My dzisiaj idziemy o 14.00 na USG jamy brzusznej i glowy. Nie mozemy jeść 2h przed. No i jest w domu ryk... glodzę dziecko..

Melduję .... przyjechał na spiocha i od razu było wolne :tak: także badanie się udało :-) Jeremi słyszy i dostał certyfikat dziecka słyszacego prawidłowo :-)

Aniay, Abeja, Tynka ..... kciukaski dla was

Powiedzcie mi dziewczyny co mam zrobić bo dziś zaszczepiłam małą i teraz jest strasznie marudna bo chyba bolą ją rączki :-(

reklama
Agnieszka raczej nic na to nie pomożesz to jest po prostu reakcja na szczepionkę, niektóre dzieci są bardziej senne a inne bardziej pobudzone i marudliwe.....to są po prostu efekty uboczne szczepionki

Do góry