reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U pediatry

a my juz po pierwszej wizycie u pediatry,mala wazy juz 4050gram,wiec super przybiera i urosla juz 3 cm:-D
wiecie co te Niemcy nie szczepia dzieci do 2 miesiaca zycia,Laura dostala tylko wit K doustnie w szpitalu i wczoraj u lekarza a na pierwsze szczepienie mam sie stawic za miesiac:baffled::no::dry:

reklama
My po wizycie informujemy

To nie skaza białkowa :-) :-) :-)
waga 5120g klocek
i po szczepieniu - bomba :-) troszkę zapłakał, ale to raczej ze ździwienia :tak: a później jeszcze śmiał się i gruchał do pani :laugh2:
JESTEM SZCZĘŚLIWA:tak: :tak: :tak:

a my czekamy na lekarza Emila od rana ma 39 stopnie gorączki i nie mogę jej zbić tej parszywej temperatury:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na plus jest to że zaczęła właśnie pić i jeść co prawda znikome ilości ale zawsze:baffled::sick: gdyby nie kaszel to pomyślałabym , że to rotavirus ale jednak nie:no: Mam nadzieję, że nie zabiorą nas do szpitala bo jak ja wtedy Natalkę nakarmię:baffled:???????

:baffled: :szok: a my dziś idziemy na szczepienie. mam nadzieje ze nie bedzie przeciwskazań i zaszczepią młodzieńca. no i zważą:laugh2:
wzoraj go zmierzyłąm na długość: nie naciągane 66cm:szok: . a ja ostatnio zastanawiałm sie dlaczego ubranka na 62 są takie przykrótkie na niego:laugh2:

My również po wizycie i niestety Julca niezaszczepiona, przez katarek i ten lekki kaszelek:sick: Wogle to w domu epidemia wszyscu chorzy:szok: Dosłownie wszyscy:tak:

Mała waży już 5300g i mieży 59 cm :-)

My byłyśmy dzisiaj u okulisty, na szczęście to nic poważnego, dostałyśmy kropelki i pani pokazała mi jak robić masaż kanalików łzowych żeby się udrażniały i mam nadzieję że teraz to już wyleczymy to oczko. :-)

I stało się Julia tak kaszle że aż wymiotuje:-( Idziemy na 11 do lekarza:-( Mam nadzieje że szybko jej przejdzie bo bidulka tak się męczy,a ja niemoge jej pomuc:-( :-( :sick: Do tego ten wstrętny katarek jej dokucza Musiała się zarazić od Sandruni, Boże żeby to tylko nieprzerodziło się w zapalenie oskrzeli :no: :sick:

Elma dobrze rozumiem że oczka ropieją? ja własnie wczoraj skończyłam terapie z kropelkami i tymi masarzami - jest dużo lepiej, ale jak tylko wypatrzę że ropka nadejdzie i się załamię :no: Trzymam kciuki żeby pomogło Twojemu Aniołkowi.
XMamuśka - rany ale się porobiło - strasznie mi przykro mam nadzieję że lekarz da coś szybkiego i pomocnego dla Twojej córuni. Jesteśmy z Wami
Mariolka - to wspaniale że to nie ta skaza:tak:
czyli jednak czas niezdrowy - cholera jasna i tak niewiele trzeba zeby się maleństwo rozchorowało... kurcze

reklama
U nas Zuzia tez coraz bardziej pokasluje :-( goraczki nie ma, ale kaszel zaczuna ja meczyc coaz mocniej. W zwiazku z tym ze we wtorek mialoby byc szczepienie juz dzis jedziemy do naszej pani doktor... może coś zaradzi...

Do góry