reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U pediatry

reklama
Nadia zasmarkana:-( gorączkuje popołudniami więc jadę dzisiaj do cioci laryngolog żeby ja osłuchała i obejrzała. Byłam umówiona na 12 ale przełożyła na 13 ehhh Nadia będzie miała oczy na zapałkach i ciekawe gdzie ja potem otwartą aptekę znajdę:dry:

Nadia śpi. Ciocia osłuchała obejrzała i wszystko czyściutkie więc to tylko katar upierdliwy. Kazała dawać pyrosal, parzyć bronchial do picia i otrivin do noska, wapno i tantum verde do gardziołka.
Pyrosal daję jej juz od 2 dni, otrivin od poczatku smarczenia. Podjechałam wczesniej do apteki i chyba intuicja mną pokierowała bo kupiłam dokładnie to samo co ciocia zapisała, jak wracałyśmy to apteki juz były pozamykane wiec była by du.pa blada jak bym czekała.

Elma zdrowka dla Nadii, katar zawsze jest meczacy i dobrze ze podjechalas do cioci bedziesz spokojna:tak:
tylko skad ta goraczka??:confused:

Teraz obie jesteśmy zasmarkane:wściekła/y:
A gorączkę ma zawsze o 17, ciocia mówiła ze to od kataru może tak mieć.
Ogólnie młoda już lepiej coraz mniej tego kataru przy odciąganiu za to mnie zaraziła, nienawidzę mieć zatkanego nosa :angry:

reklama
Do góry