aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Właśnie nie wiem jak to jest Wolałabym nie kluć Witka cztery razy tylko raz. A myślę, że skoro tą wadliwą serię wycofali z obiegu to chyba nawet jeśli przychodnia miałaby zapas to też musi taką szczepionkę wyrzucić, co?
Aniu, a wiesz konkretnie od czego Robertowi wyszło to uczulenie?
Witek był wczoraj warzony i w ciągu miesiąca przytył 500 gram i waży teraz 11,90 kg Mały klocek
co do szczepionki, to nie wydaje mi sie zeby ktos celowo - z oszczednosci - chcial zaszczepic dziecko wadliwa szczepionka, a poza tym po takich aferach jak ostanio byly to wydaje mi sie, ze dopiero ich wzieli pod lupe i do czasu naszych szczepien juz wszystko bedzie ok.
a co do uczulenia to stawiam na oliwke z jonsona z aloesem. Wczesniej uzywalam Bambino, ale stwierdzilam, ze skoro uzywal plynu i szamponu z jonsona i nic Robertowi nie jest to kupie mu tez oliwke z tej firmy no i tak na to stawiam, bo nic innego nie zmienialam. Od poczatku piore mu w Loveli albo w zelu z Persila i wszystko bylo ok, wiec proszek wykluczam, a kosmetokow z jonsona (szampon i zel do kapieli) uzywalismy juz od okolo 4-5 miesiecy i tez bylo oki, tak wiec u nas to na 90% ta zakichana oliwka.