reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U pediatry

Dokładnie Aph też mnie szlag trafia, na każdym kroku pomyłki, albo różne zdania lekarzy. Czego ich uczzą w tych szkołach, bo na pewno nie myślenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Jezeli chodzi o naciaganie to u nas lekarka tez powiedziala ze nie trzeba zreszta za kazdy raze sprawdzala mu siusiaczka i mowila ze napletek bardzo ladnie schodzi i nie ma takiej potrzeby. Za to jak bylismy w Polsce to tamta lekarka wrecz kazala na odciagac napletek przy kazdej kapieli. Wlasnie wdety gdy siusiaczek jest rozgrzany w cieplej kapieli jest to latwiejsze i podobno wtedy nie boli. Teraz czasami odciagamy (robi to tatus:-)) w czasie kapieli ale tylko po to zeby go dokladnie umyc.

My jak wychodziliśmy ze szpitala po porodzie, to położna kazała nam odciągać i tak też robiliśmy, ale nigdy na siłę. Po jakimś czasie przestaliśmy, bo siusiak wygląda w porządku.

boszzz Karlam biedny Michas:-(,wyobrazam sobie ze ten dzien byl straszny,oby ostatni w waszym zyciu:tak:
a jak tam Michas dzis sie czuje??jak z siusianiem??

dzieki cioteczki, no dzisiaj juz jest dobrze, w nocy musialam jeszcze dac ibufen no ale rano juz bylo dobrze, sisiak spochniety ale juz jest coraz lepiej, robie oklady i mysle ze pomaga bo dzisiaj ani razu nei zaplakal z powodu sisiaka :-) tak mi sie wydaje :-) SIUREK URATOWANY!! :-) :-) a te rozbieznosci tez mnie wkurzaja :-( nie wiem co robic :-( wczoraj moze faktycznie za mocno odciagnelam a to pewnie dlatego ze Michas sie wyrywal i nie moglam spokojnie mu tegoz robic :-( masakra juz wiecej sie tego nei tkne, niech Pawel to robi :-) z tym ze on jest niekonsekwentny kurde!

A ja z innej beczki Natalka ma owsiki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Emila pewnie tez tyle , że jeszcze nie wylazły ..........ale obie śpią niespokojnie.
jutro do lekarza z pannami jadę ................sama bo Paweł ma egzamin:baffled::dry:
Szukaliśmy w aptekach preparatu likwidującego robale i albo nie było albo kobiety nic nie wiedziały :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Zobaczymy co jutro powie lekarz ..............teraz cała rodzina będzie żarła prochy
w ogóle położyliśmy dziewczyny spać a tam teraz śmiechy i szaleństwo ..........ale boję się wejść bo pewnie będzie po spaniu:dry: i Emila pewnie będzie chciała zdezerterować z pokoju:sorry2::-);-)

Tynka powalaja na kolana Twoje pannice :-D
Z tymi owsikami, to głównie musicie uważać teraz na czyste łapki. No i ładnie jedzcie co Wam lekarz da. powodzenia!

reklama
Wiem wiem...........właśnie od 6 siedzę i piorę ( gotuję) pościele i ręczniki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czeka mnie jeszcze szorowanie wszystkich zabawek .............ech............ że to się nam też przyplątało :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Do góry