reklama
Jezeli chodzi o naciaganie to u nas lekarka tez powiedziala ze nie trzeba zreszta za kazdy raze sprawdzala mu siusiaczka i mowila ze napletek bardzo ladnie schodzi i nie ma takiej potrzeby. Za to jak bylismy w Polsce to tamta lekarka wrecz kazala na odciagac napletek przy kazdej kapieli. Wlasnie wdety gdy siusiaczek jest rozgrzany w cieplej kapieli jest to latwiejsze i podobno wtedy nie boli. Teraz czasami odciagamy (robi to tatus:-)) w czasie kapieli ale tylko po to zeby go dokladnie umyc.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
My jak wychodziliśmy ze szpitala po porodzie, to położna kazała nam odciągać i tak też robiliśmy, ale nigdy na siłę. Po jakimś czasie przestaliśmy, bo siusiak wygląda w porządku.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dzieki cioteczki, no dzisiaj juz jest dobrze, w nocy musialam jeszcze dac ibufen no ale rano juz bylo dobrze, sisiak spochniety ale juz jest coraz lepiej, robie oklady i mysle ze pomaga bo dzisiaj ani razu nei zaplakal z powodu sisiaka :-) tak mi sie wydaje :-) SIUREK URATOWANY!! :-) :-) a te rozbieznosci tez mnie wkurzaja :-( nie wiem co robic :-( wczoraj moze faktycznie za mocno odciagnelam a to pewnie dlatego ze Michas sie wyrywal i nie moglam spokojnie mu tegoz robic :-( masakra juz wiecej sie tego nei tkne, niech Pawel to robi :-) z tym ze on jest niekonsekwentny kurde!
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Uff, dobrze, że Misia juz nie boli. Teraz aby tylko opuchlizna zeszła i będzie dobrze
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
hmm chyba jednak troche go boli bo chwilami lapie sie za pieluche i jeczy :-(
T
tynka
Gość
A ja z innej beczki Natalka ma owsiki
Emila pewnie tez tyle , że jeszcze nie wylazły ..........ale obie śpią niespokojnie.
jutro do lekarza z pannami jadę ................sama bo Paweł ma egzamin
Szukaliśmy w aptekach preparatu likwidującego robale i albo nie było albo kobiety nic nie wiedziały
Zobaczymy co jutro powie lekarz ..............teraz cała rodzina będzie żarła prochy
w ogóle położyliśmy dziewczyny spać a tam teraz śmiechy i szaleństwo ..........ale boję się wejść bo pewnie będzie po spaniu i Emila pewnie będzie chciała zdezerterować z pokoju:-);-)
Emila pewnie tez tyle , że jeszcze nie wylazły ..........ale obie śpią niespokojnie.
jutro do lekarza z pannami jadę ................sama bo Paweł ma egzamin
Szukaliśmy w aptekach preparatu likwidującego robale i albo nie było albo kobiety nic nie wiedziały
Zobaczymy co jutro powie lekarz ..............teraz cała rodzina będzie żarła prochy
w ogóle położyliśmy dziewczyny spać a tam teraz śmiechy i szaleństwo ..........ale boję się wejść bo pewnie będzie po spaniu i Emila pewnie będzie chciała zdezerterować z pokoju:-);-)
reklama
T
tynka
Gość
Wiem wiem...........właśnie od 6 siedzę i piorę ( gotuję) pościele i ręczniki czeka mnie jeszcze szorowanie wszystkich zabawek .............ech............ że to się nam też przyplątało
Podziel się: