reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

Daissy, ja od początku ciąży mam szyjke 3 cm, ale na ostatniej wizycie była twarda i zamknięta, na koniec może się skracać, ważne żeby nie było rozwarcia :( przy małym dziecku pewnie ciężko będzie Ci się oszczędzać...

reklama
ja robilam 4d we wtorek w 32 tygodniu i nie wydaje mi sie zaby bylo za pozno:)
Planuje jeszcze zrobic kolo 36 tygodnia.
Maron a z jakiego miasta jest ta oferta? bo tez moze skorzystam :)
z krakowa :-)
Badanie USG 3D/4D Ciąży z Zapisem na DVD i Zdjęciem za 95 zł zamiast 280 zł
No wlasnie na stronie ich napisane jest ze robi sie od 18-32 tc jesli je kupie to bede robic w przyszla sobote najprawdopodobniej, to juz bedzie 33tc szedl :-) kurcze, mowicie ze warto??? to chyba sie skusze :-)

maron tylko najpierw zadzwon i spytaj na kiedy sa najblizsze terminy - zeby się nie okazało że dopiero po nowym roku!

maron nie zastanawiaj się i kupuj jak za taką cenę! Ja robiłam takie usg w 24tc i jestem zadowolona, fakt 250 zł kosztowało, ale dostałam 10 zdjęć w 4d + 1 kolorowe. Parę zdjęć zwykłych. Film ma 20 min i jest w kolorze, do tego 4 strony dokładnego opisu. No i pamiątka na całe życie, ja tam nie żałuję.

ja bardziej wlasnie to jako pamietke traktuje, bo w ofercie napisane jest, ze celem badania nie jest diagnostyka prenatalna :-) no ale ja mam usg co 4 tygodnie, wiec wiem, ze wszytko jest w porzadeczku :-)

reklama
Do góry