reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

Dee_ strasznie się cieszę. Czytając Twoją wiadomośc czuc jaka jesteś podekscytowana i zadowolona. Na moim ostatnim badaniu też dzidzia się chowała i cały czas rączkę w buśce trzymała że nie było mozna twarzy zobaczyc. . Dodaj koniecznie zdjęcia jak będziesz w niedzielę na badaniu :-)

reklama
Dee - ja też się zastanawiam nad tym USG co jutro będzie w Sadyba. Dzisiaj jadę na mokotów i tam raczej przenocuję i jutro sobie sama tam podjadę :D A synka u mamy zostawię i sama sobie pojadę - na spokojnie ;) Może się tam spotkamy przypadkowo :D

Choć zastanawiam się czy jest sens robić to USG jutro, a potem w środę hmm... maleństwu nie powinno zaszkodzić - jak uważacie? Najbardziej korci te 4D :p

Ja miałam wczoraj i w pon. Jutro idę, bo wierzę, że wezmę córę z zaskoczenia :-D
Jak będę miała cierpliwość to odpalę filmik z badania i postaram się znaleźć jakieś ładne ujęcie i wtedy wstawie :-)

Dziewczyny! Ale jaja! Czekałam na odpowiedź z Babka Medica odnośnie nie nagrania na płytkę wersji 3d.
Oddzwonili!! Lekarz podobno stwierdził, że nie było w ogóle nic widać więc nie warto tego było nagrywać.
A więc ... zaprasza mnie w piątek na powtórzenie nagrania :-) może dziecina się lepiej ustawi i będzie widać cokolwiek więcej, a że ból nogi puszcza powoli to jest nadzieja :-D

Dee super ze wszystko w porzadku i przyrzyna bolu wyjasniona :)

jak tak czytam o waszych wizytach moja wydaje sie tak odlegla :) najchetniej codziennie zagladalabym do brzuszka podpatrzec co ten maly lobuz robi :)

Dee no to fajnie ze strony lekarza że takie coś zaproponował. Może córa okaże się łaskawsza:-) ale chyba nie będziesz musiała drugi raz płacić?

Właśnie o to chodzi, że nie będę płacić. To jest w formie przeprosin za niezadowolenie pacjentki :-D
Nawet zła nie byłam jak rozmawiałam przez telefon, a tak mnie pocieszyli :-D

reklama
Nasza malutka też jest w poprzek. Główkę ma przy prawej kości miedniczej więc tłumaczę sobie wszystkie dolegliwości tym ułożeniem.
Choć przyznam, że przeczytałam wczoraj coś o rozszczepie kości łonowej czy coś takiego i się przestraszyłam.
Dlatego więcej nie czytam.

Do góry