reklama
krisowa
Fanka BB :)
ja wczoraj byłam u endokrynologa, moje hormony tarczycowe są ok, ale euthyrox wciaz w dawce 50 no ale jest dobrze i nic dziecku nie zagraża moja niedoczynność
Suzi86
byłam u endo dziś wyniki mam jak na ciążę idealne tak powiedziała zmniejszyła mi dawkę thyrosanu z 3 na 2 dziennie, i jak tak dalej pójdzie to tylko 1 na dzień będę brała także humor mam lepsiejszy mam tylko bardzo o siebie dbać i obserwować uważnie swoje ciało kolejna wizyta za miesiąc uff może już wszystko będzie dobrze
U
Użytkownik Usunięty
Gość
idziecie na usg 3d?u mnie na kazdej wizycie co 2-3tyg jest robione usg, bo albo trzeba sprawdzić krwiaka, albo łożysko, no i przy okazji zawsze bobasek tez jest sprawdzany.
Wczoraj pokazywał nóżki i główkę i lekarz jeszcze nigdy nic niepokojącego nie zauważył, a wiem, że jest bardzo dobrym specjalistą, tylko nie robi tych 3d, dlatego zastanawiam się czy warto wydawać 300zł i przede wszystkim, czy warto przez pół godziny naświetlać dzieciaczka... niby pamiątka fajna, ale mam wątpliwości.
Wczoraj pokazywał nóżki i główkę i lekarz jeszcze nigdy nic niepokojącego nie zauważył, a wiem, że jest bardzo dobrym specjalistą, tylko nie robi tych 3d, dlatego zastanawiam się czy warto wydawać 300zł i przede wszystkim, czy warto przez pół godziny naświetlać dzieciaczka... niby pamiątka fajna, ale mam wątpliwości.
Paluszek_
No i ja już po wizycie, okazało się ze dziś miałam być badana tylko na fotelu i tylko miało byc odsłuchane bicie serca....ale jak lekarz zobaczył moją rozczarowaną minę to sie zreflektował i zrobił usg No i jest dziewczynka...córcia moja kochana Poza tym wszystko u mnie dobrze, i szyjka i łożysko, żadnych zapaleń i bakterii, mam szczescie
Co do usg 3d to ja mam zawsze bo chyba moj ginekolog ma to jakby w jednym sprzecie tzn w kazdej chwili moze przełączyc obraz i jest 3d...U mnie połówkowe i tak bedzie długie a koszt bez filmu to 150zł a z nagraniem 200zł wiec jeszcze nie wiem....
Co do usg 3d to ja mam zawsze bo chyba moj ginekolog ma to jakby w jednym sprzecie tzn w kazdej chwili moze przełączyc obraz i jest 3d...U mnie połówkowe i tak bedzie długie a koszt bez filmu to 150zł a z nagraniem 200zł wiec jeszcze nie wiem....
mama2006
Paluszek - gratuluję córci super co raz więcej panienek
krisowa - super, że wyniki tarczycowe są ok !!!
trina79 - no to może prezent Ci maleństwo zrobi i pokaże co ma między nóżkami
krisowa - super, że wyniki tarczycowe są ok !!!
trina79 - no to może prezent Ci maleństwo zrobi i pokaże co ma między nóżkami
M85
Paluszek gratuluję córeczki Widzę, że już robi się nas więcej
Gdzie można zrobić usg 3d w takiej cenie? Lekarz do którego ja chodzę też za każdym razem przeskakuje z 2d na 3d, to samo ze zdjęciami. Nagranie płyty kosztuje u niego 300zł i jest na tej samej wizycie co usg połówkowe. Ja jestem zdecydowana na taką płytę, będziemy nagrywać
Gdzie można zrobić usg 3d w takiej cenie? Lekarz do którego ja chodzę też za każdym razem przeskakuje z 2d na 3d, to samo ze zdjęciami. Nagranie płyty kosztuje u niego 300zł i jest na tej samej wizycie co usg połówkowe. Ja jestem zdecydowana na taką płytę, będziemy nagrywać
*Vanilia*
Moderatorka
Pauszek pięknie gratulacje córeczki:-)
Ja zadowolona po wczorajszym USG. Pięknie się dziecko ruszało, śliczny ma noseczek (zakochałam się). Wszystkie parametry w normie. Termin porodu przyspieszył się o 3 dni
Niestety lekarz nie podejrzał płci, nie ujawnił sie dzidziuś. Leży na wznak i nie ma jak go podejść od dołu.
Dowiemy się na następnym, a tym czasem jestem szczęśliwa że wszystko jest dobrze
Ja zadowolona po wczorajszym USG. Pięknie się dziecko ruszało, śliczny ma noseczek (zakochałam się). Wszystkie parametry w normie. Termin porodu przyspieszył się o 3 dni
Niestety lekarz nie podejrzał płci, nie ujawnił sie dzidziuś. Leży na wznak i nie ma jak go podejść od dołu.
Dowiemy się na następnym, a tym czasem jestem szczęśliwa że wszystko jest dobrze
reklama
Paluszek_
Ja chodzę do ginekologa w Gdańsku (osiedle Osowa), dr. Adam Stencel - bardzo polecam
Vanilia bardzo się cieszcze ze wszystko dobrze A w brzuchu masz wstydliwego Maluszka
Vanilia bardzo się cieszcze ze wszystko dobrze A w brzuchu masz wstydliwego Maluszka