reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
tak czytam o tym i wlasnie pisza ze lamblioza moze za jednym razem nie wyjsc, ale moze tez wyjsc od razu
koszt badan to zapewne za jedna serie
ja zanosze w srode bo tu na wsi tylko 3 dni w tyg robia takie badania
zobaczymy
oby nie

blu a nie dostalas skierowania od ogolnego?

dziewczyny a moze wiecie jak to jest z tymi badaniami kalu??
bo zaniesc to musze od 7.30 do 9 a nie wiem czy pawel rano zrobi:sorry2:, to czy to moze byc kupa z dzisiaj?

dziewczyny a moze wiecie jak to jest z tymi badaniami kalu??
bo zaniesc to musze od 7.30 do 9 a nie wiem czy pawel rano zrobi:sorry2:, to czy to moze byc kupa z dzisiaj?
Cześć!
Ja w zeszłym roku robiłam starszej córce i nosiłam 2 razy kupkę z dnia poprzedniego. Dopiero przy 2 badaniu wyszła glizda a leczyliśmy się całą rodziną.:sorry2:

moj pediatra dzis mowil ze w przypadku pasozytow to generalnie wystepuje u dziecka brak apetytu a jesli chodzi o mojego syna to co jak co ale tego to o nim powiedziec nie mozna:-D;-)
i wyniki wyszly okej:-)

reklama
A my zbieramy kał i na dniach bedziemy badac sie na pasożyty....hahah w lodówce robie kolekcje i dopiero oddamy:)

Dzis odebralam mocz córci-wsio ok..wiec nie wiem skąd ta 3dniowa gorączka bo wysypki brak a minął tydzień!! Może to jednak ząbki:)

Do góry